39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop "sonucu bellide ayıp olmasın diye söylemiyorum"

fena terso olabileceğinin farkında olmayan gazeteci enteresan. bence ultra kafa kafaya seçim geçecek.

Adeta bir demokrasi şöleni.

Ünal Aysal'ın son açıklamaları ile bence Süheyl bey tarafında bir oy düşüşü olabilir diye düşünüyorum.

Erden timur2un boynunda dursun tarafının verdiği seçim flaması yok?

zzczxcz.jpeg

kravat rengi yok dedi

"ben atanmış bir şeyim" dedi.

Ilgaz Çınar:”Galatasaray’lı olarak oyumu kullandım. Hayırlı olsun.Konyaspor’a karşı 4-5 gollü bir galibiyet bekliyorum.”

Ilgaz Çınar:”Galatasaray siyasetine biraz hakimim. Gördüğüm kadarıyla, edindiğim izlenim başkan değişmez bugün.”

Üstad Erden bey seçimle ilgilenmiyor, yönetim listesinde de yer almıyor bence bu durum normal. Keza Sportif AŞ'ın gündeminde seçim yok demişti kendisi
orası öyle ama politik mesajdır - geçen seçimde kadro fotolarında da vardı sportif olacak olmasına rağemn.

gerçi belki yanlış hatırlıyorum ama.

orası öyle ama politik mesajdır - geçen seçimde kadro fotolarında da vardı sportif olacak olmasına rağemn.

gerçi belki yanlış hatırlıyorum ama.
DÖ’nün listesine aldığı kişilerden Erden Bey’e atanmış diyen falan var muhtemelen, ben mesajlardan o izlenimi alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt