- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
15.00Sayım kaçta başlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15.00Sayım kaçta başlıyor
700-800 oy fark bekliyorum.Rodop "sonucu bellide ayıp olmasın diye söylemiyorum"
fena terso olabileceğinin farkında olmayan gazeteci enteresan. bence ultra kafa kafaya seçim geçecek.
Üstad Erden bey seçimle ilgilenmiyor, yönetim listesinde de yer almıyor bence bu durum normal. Keza Sportif AŞ'ın gündeminde seçim yok demişti kendisiErden timur2un boynunda dursun tarafının verdiği seçim flaması yok
orası öyle ama politik mesajdır - geçen seçimde kadro fotolarında da vardı sportif olacak olmasına rağemn.Üstad Erden bey seçimle ilgilenmiyor, yönetim listesinde de yer almıyor bence bu durum normal. Keza Sportif AŞ'ın gündeminde seçim yok demişti kendisi
DÖ’nün listesine aldığı kişilerden Erden Bey’e atanmış diyen falan var muhtemelen, ben mesajlardan o izlenimi alıyorum.orası öyle ama politik mesajdır - geçen seçimde kadro fotolarında da vardı sportif olacak olmasına rağemn.
gerçi belki yanlış hatırlıyorum ama.
o elma elma diyen arkadaş nerde diyenler vardı - orda kesin bir memnuniyetsiliği var.DÖ’nün listesine aldığı kişilerden Erden Bey’e atanmış diyen falan var muhtemelen, ben mesajlardan o izlenimi alıyorum.
Erden Bey de bizim gibi tarafsız