39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ufak şeyler abi onlar .

birazda taraftarın şişirdiği bri isim bana göre. Tivitterda falan görmseem hayatta bilmem kim olduğunu.
Zaten isminin çıkması bir trol sayfadan başladı sonra mim gibi bir şey oldu. Krasnodar yöneticisi dendi bir ara ki değilmiş başkanın arkadaşıymış. Bunun gibi çok dedikodu yaptılar. Ama bir gün onu da ilk olarak Sportif AŞ'de sonra yönetimlerde görmeye başlayabiliriz.

1000089145.webp

Başkan adayları ve bir iki yönetici haricinde listeleri tanımıyorum. Sağlıklı seçim yapmamın çok imkanı yok bu nedenle. Süheyl Batum'un siyasi geçmişi,Aysal'ın saçmalığa varan açıklamaları; Dursun Başkan'ın pek de güven vermeyen geçmişi....Gerçi son 2 senede iyi toparladı bence karşısındaki orduya karşı. Bu nedenle DÖ daha yakın olmakla birlikte Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Zaten isminin çıkması bir trol sayfadan başladı sonra mim gibi bir şey oldu. Krasnodar yöneticisi dendi bir ara ki değilmiş başkanın arkadaşıymış. Bunun gibi çok dedikodu yaptılar. Ama bir gün onu da ilk olarak Sportif AŞ'de sonra yönetimlerde görmeye başlayabiliriz.
demeye çalıştığım o - misal nasıl Erden timur çkktı ortaya güven kazandı - artık kafalardaki bir prodil.

kolları sıvamadan isimlerin kim olduğu önemli değil.

ee o videolar seçim etkinliği hep zaten
öyle bir zamana denk geldi ki seçim ; karşı taraf yönetimi eleştirse, 'maç var kardeşim niye atmosferi bozuyorsunuz' oluyor , maç kaybediyoruz 'dursun'un şansı kalmadı' oluyor
saçma sapan bir seçim süreci oluyor

ee o videolar seçim etkinliği hep zaten
öyle bir zamana denk geldi ki seçim ; karşı taraf yönetimi eleştirse, 'maç var kardeşim niye atmosferi bozuyorsunuz' oluyor , maç kaybediyoruz 'dursun'un şansı kalmadı' oluyor
saçma sapan bir seçim süreci oluyor
Seçim etkinliğinden kasıt üyelere yapılan lansmanlar, verilen yemekli toplantılar. Yoksa çıkıp açıklamalar karşı tarafın suçlamaları üzerine bir mecburiyet olmuştu zaten.

Şampiyonluk maçından önce seçim mi olur ?
Neden olmasın seçimi bir hafta ertelemek te yanlış yeni yönetim kim hemen belli olsun ve geç kalmadan aksiyon alsın kusura bakmayinda Galatasaray takımı konyasporla berabere kalamıyor sa kapatıp kulübü gidelim veteranlar ordusu gibi takim

Futbolcu işini yapacak yönetici işini yapacak bu kadar basit

Öyle 2 aday ki 0 heyecan yaratiyor bende

Erden baskan da devam etmezse keşbiş olson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt