- 4 Ağustos 2009
- 90.081
- 70.949
- 5.188
Ne olsa çekilmez ustadDursun iki dönem üst üste cekilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olsa çekilmez ustadDursun iki dönem üst üste cekilmez.
Zaten isminin çıkması bir trol sayfadan başladı sonra mim gibi bir şey oldu. Krasnodar yöneticisi dendi bir ara ki değilmiş başkanın arkadaşıymış. Bunun gibi çok dedikodu yaptılar. Ama bir gün onu da ilk olarak Sportif AŞ'de sonra yönetimlerde görmeye başlayabiliriz.ufak şeyler abi onlar .
birazda taraftarın şişirdiği bri isim bana göre. Tivitterda falan görmseem hayatta bilmem kim olduğunu.
Eşekler 1 puan aldaydı da güle oynaya seçime girseydik.secim niye bugün manyakmi bunlar sampiyonluk arefesinde böyle bi sacmalik görmedim!
demeye çalıştığım o - misal nasıl Erden timur çkktı ortaya güven kazandı - artık kafalardaki bir prodil.Zaten isminin çıkması bir trol sayfadan başladı sonra mim gibi bir şey oldu. Krasnodar yöneticisi dendi bir ara ki değilmiş başkanın arkadaşıymış. Bunun gibi çok dedikodu yaptılar. Ama bir gün onu da ilk olarak Sportif AŞ'de sonra yönetimlerde görmeye başlayabiliriz.
Seçim etkinliğinden kasıt üyelere yapılan lansmanlar, verilen yemekli toplantılar. Yoksa çıkıp açıklamalar karşı tarafın suçlamaları üzerine bir mecburiyet olmuştu zaten.ee o videolar seçim etkinliği hep zaten
öyle bir zamana denk geldi ki seçim ; karşı taraf yönetimi eleştirse, 'maç var kardeşim niye atmosferi bozuyorsunuz' oluyor , maç kaybediyoruz 'dursun'un şansı kalmadı' oluyor
saçma sapan bir seçim süreci oluyor
Neden olmasın seçimi bir hafta ertelemek te yanlış yeni yönetim kim hemen belli olsun ve geç kalmadan aksiyon alsın kusura bakmayinda Galatasaray takımı konyasporla berabere kalamıyor sa kapatıp kulübü gidelim veteranlar ordusu gibi takimŞampiyonluk maçından önce seçim mi olur ?