#39 Luis Pedro Cavanda

Kendi kalesinede gol atsa bu adamı oynatacaksın, birileri kötü diye sabri leşi oynamasın artık yeter yahu

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 11 başlayıp formayı bırakmama vakti gelmiştir.

Kaç aydır hem sakat hemde doğru dürüst maç yapmamış adamı hiç bir şekilde eleştirmem varsa bir kusuru.

Riza maçının son 20 dakikasında oynamalıydı. bir oyuncu ısınabiliyorsa oyuna girebilecek düeydedir demektir. yavaş yavaş oyunda olmalı artık

Yahu adam 20 dk oynadı eleştirdiler şaka gibi ya..
Durun yahu Gökhan Gönül'ü pas pas etti Bruma ne yani şimdi Gökhan kötü oyuncu mu?
Böyle ritmi yüksek maça 70den sonra girmekte zordur arkadaşlar,tempoya anında erişmen kolay değildir..

Cavanda döndü çok şükür.

Sırada Poldi ve De jong var.

Kulübe de hocanın elini de güçlendirecek bu isimlerin dönmesi.

eboue ilk yili mükemmel bir sag bekti yillar sonra ilk defa iyi bir sag bek gördük oda birakti kendini, yillardir sabrinin orda oynamazi ucuz etin yahnisi misali yüzündendir

Yahu adam 20 dk oynadı eleştirdiler şaka gibi ya..
Durun yahu Gökhan Gönül'ü pas pas etti Bruma ne yani şimdi Gökhan kötü oyuncu mu?
Böyle ritmi yüksek maça 70den sonra girmekte zordur arkadaşlar,tempoya anında erişmen kolay değildir..
Gökhan kötü oyuncu evet.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gökhan Gönül bitmiş ya iyice
Son 3 yildir böyle degil mi bu adam? Bizim klasik sekilde abarttigimiz bir oyuncu.

Hele Caner Erkin. Yahu bu oyuncunun neresi iyi Yasin bile kendi tarafini rezil etti. Allahtan biz almadik bunlari, isteyen bir cok kisi vardi.

Cikip konussunlar o isteyenler ölü taklidi yapacağına.

Son 3 yildir böyle degil mi bu adam? Bizim klasik sekilde abarttigimiz bir oyuncu.

Hele Caner Erkin. Yahu bu oyuncunun neresi iyi Yasin bile kendi tarafini rezil etti. Allahtan biz almadik bunlari, isteyen bir cok kisi vardi.

Savunma diye bir şey yok canerde

Bana çok ağırlaşmış gibi geldi umarım toparlar yoksa yine sabriye kalcaz

Transfer edilmelerini savunmadım (fırsat varken Mehmet Topal' ın alınmasını çok istemiş, burada da yazmıştım mesela) ama ikisini de çok beğenirim. Hatta aklımın yettiği dönemde, Gökhan ve Caner' in formda halleriyle kıyaslayabileceğim bek oyuncusu yok bile, sorsam bana Hakan Ünsal filan diyenler olur şimdi, geçiniz...

Hem yanlarında oynayanlar leş de ondan kötü görünüyorlar. Chedjou gibi mükemmel bir defans oyuncusu ile birlikte oynama şansı bulsalar o zaman gör performansı!:confused::asd22:;):oley::):D...

Transfer edilmelerini savunmadım (fırsat varken Mehmet Topal' ın alınmasını çok istemiş, burada da yazmıştım mesela) ama ikisini de çok beğenirim. Hatta aklımın yettiği dönemde, Gökhan ve Caner' in formda halleriyle kıyaslayabileceğim bek oyuncusu yok bile, sorsam bana Hakan Ünsal filan diyenler olur şimdi, geçiniz...

Hem yanlarında oynayanlar leş de ondan kötü görünüyorlar. Chedjou gibi mükemmel bir defans oyuncusu ile birlikte oynama şansı bulsalar o zaman gör performansı!:confused::asd22:;):oley::):D...
Chedjou'yu elestirip Gökhan ve Caner'i begenmek ayri bir ironi olmus acikcasi.

Adam hala Chedjou diyor.

Cevap istiyor, örnek ver diyor yazıyoruz. Kaale alıp cevap da vermiyor sonra.

Geri
Üst Alt