Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 17.904
- 3
- 1.203
Cevap: #39 Serdar Eylik | Kiralık | Denizlispor'da
Serdar Ali Turan'dan daha fazla bizdir.Ali ayık olsun.
Serdar Ali Turan'dan daha fazla bizdir.Ali ayık olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Turan sindirdi resmen Serdar'ı. Top oynatmadı, helal olsun.
Ali Turan sindirdi resmen Serdar'ı. Top oynatmadı, helal olsun.
Evet çok
Böyle bi görüşü savunuyorsan, bana hayatın boyunca maçlarda hiçbir Galatasaraylı futbolcuya sövmediğini söyle.. Ama delikanlı gibiYok tam aksi söz konusuysa, yani küfrettiysen sırf muhalefet olsun diye zırvalama
![]()
Böyle bi görüşü savunuyorsan, bana hayatın boyunca maçlarda hiçbir Galatasaraylı futbolcuya sövmediğini söyle.. Ama delikanlı gibiYok tam aksi söz konusuysa, yani küfrettiysen sırf muhalefet olsun diye zırvalama
![]()
Başlık değiştirilebilir. Karşıyaka sözleşmesini feshetmiş.
Bu çocuktan o kadar ümitliydim ki. Şimdi bu çocuk Karşıyaka'da kiralık ve Karşıyaka sözleşmesini feshedince noluyo. Bizimle idmana çıkabilecek mi yada nolacak bilecen var mı?
A2 takımı ile idmanlara çıkar ya da başka bir takıma kiralanır ama şunu net olarak söyleyebilirim Serdar Eylik'ten bir halt olmaz bundan sonra. Kiralandığı süreçte kendisini geliştirmeliydi.
F.Terim'in verdiği özel çalışmayla kendini geliştirebilir.Emre Çolak'ın geldiği noktayı düşünürsek,hala ümidim var.