#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik | Kiralık | Denizlispor'da

Serdar Ali Turan'dan daha fazla bizdir.Ali ayık olsun.

Ali Turan sindirdi resmen Serdar'ı. Top oynatmadı, helal olsun.

Böyle bi görüşü savunuyorsan, bana hayatın boyunca maçlarda hiçbir Galatasaraylı futbolcuya sövmediğini söyle.. Ama delikanlı gibi ;) Yok tam aksi söz konusuysa, yani küfrettiysen sırf muhalefet olsun diye zırvalama ;)

Sakin ol şampiyon

Böyle bi görüşü savunuyorsan, bana hayatın boyunca maçlarda hiçbir Galatasaraylı futbolcuya sövmediğini söyle.. Ama delikanlı gibi ;) Yok tam aksi söz konusuysa, yani küfrettiysen sırf muhalefet olsun diye zırvalama ;)

Son durumunu bilen varmı ?

Denizlisporda arada oyuna girip oynuyor..Şuan durumu iyi değil..Zaten denizlinin durumuda ortadada, Bakalım bu hafta bize karşı oynayacakmı?

çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli var denizlide nasıl bi sezon geçirdi pek takip edemedik. inşallah hem teknik hem mental olarak geliştirmiştir biraz da olsa kendini..

Bu çocuk yaşıyomu ya ne yapar ne eder ne içer bu çocuk?

Ayrıca yazı size böyle olmalı bence :yenieek:

Karsiyaka'ya kiralanmis. Bonservisiyle satsalardi. zaten 5 para etmeyen bir adam.

Cevap: #39 Serdar Eylik | Kiralık | Karşıyaka'da

Ne alemde Serdar ?

Başlık değiştirilebilir. Karşıyaka sözleşmesini feshetmiş.

Bu çocuktan o kadar ümitliydim ki. Şimdi bu çocuk Karşıyaka'da kiralık ve Karşıyaka sözleşmesini feshedince noluyo. Bizimle idmana çıkabilecek mi yada nolacak bilecen var mı?

Aydın gibi umursamaz bir tavrı var.

Başlık değiştirilebilir. Karşıyaka sözleşmesini feshetmiş.

Bu çocuktan o kadar ümitliydim ki. Şimdi bu çocuk Karşıyaka'da kiralık ve Karşıyaka sözleşmesini feshedince noluyo. Bizimle idmana çıkabilecek mi yada nolacak bilecen var mı?

A2 takımı ile idmanlara çıkar ya da başka bir takıma kiralanır ama şunu net olarak söyleyebilirim Serdar Eylik'ten bir halt olmaz bundan sonra. Kiralandığı süreçte kendisini geliştirmeliydi.

A2 takımı ile idmanlara çıkar ya da başka bir takıma kiralanır ama şunu net olarak söyleyebilirim Serdar Eylik'ten bir halt olmaz bundan sonra. Kiralandığı süreçte kendisini geliştirmeliydi.

F.Terim'in verdiği özel çalışmayla kendini geliştirebilir.Emre Çolak'ın geldiği noktayı düşünürsek,hala ümidim var.

Cevap: #39 Serdar Eylik

benim umudum yok serdardan.

F.Terim'in verdiği özel çalışmayla kendini geliştirebilir.Emre Çolak'ın geldiği noktayı düşünürsek,hala ümidim var.

Koca 2 yılda ağır sakatlık yaşamamasına rağmen kendisini bir türlü ispat edemedi İlyas, bu dakikadan sonra da pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu cocuktan bisey olmayacagi belliydi zaten,hazirlik maclarinda iki calim atan genc futbolculara gelecegin yildizi gözüyle bakiyoruz.

Serdar yaptığı işe pek saygı duymuyor bence..

Geri
Üst Alt