#39 Serdar Eylik

Cevap: # 39 Serdar Eylik

Özeti izleyebildim maçı izleyemedim ama sanki Arda'nın soldan giderken durup, sağa çekipi orta açma olayını daha hızlı yapıyor gibi :)

Kaliteli bir delikanlı, oyunu zekice de oynuyor. Tecrübelenirse Arda gibi bir bombamız daha olur.

Yetenekli gözüküyor :Ortaları ve driplingleri çok kuvvetli...

Frank rijkaart ve neesken'in elinde dünya yıldızı olacak.Üzülerek söylüyorum ama arda'yı geçecek ;)

Niye üzülüyorsun ki geçsin bize herzaman iyi futbolcular gerekli.

Arda yı geçmek gerçekten hiç kolay değil. O gerçekten çok farklı bir oyuncu. Serdar onu yakalasa daha ne isteriz? Ama bir de geçse tam süper olur...

Rijjkaard maç bitiminde gitmiş adamı hastanede ziyaret etmiş..Helal olsun diyorum..Kimseye ayrım yapılmıyor..Serdar'da baya gurur duymuş..

ins gelecek yil ardayida satmayiz arda emre colak serdar eylik gibi oyuncular oynar

Bu çocuğu Ardayla filan karşılaştırıp beklentileri arttırmayın. Arda şuan Türkiyenin en kaliteli Türk oyuncusudur.

Arda yı geçmek gerçekten hiç kolay değil. O gerçekten çok farklı bir oyuncu. Serdar onu yakalasa daha ne isteriz? Ama bir de geçse tam süper olur...

Bence de renktaş Arda çok çok özel bir oyuncu. Birçok yetenekli, kaliteli oyuncu çıkarabiliriz ama Arda gibi bir çocuğun yetişmesi kolay değil. O yüzden bence arkadaşlar karşılaştırırken şu özelliği daha iyi gibi belirtseler daha iyi olur. Hemen Ardayı geçer, Ardadan daha iyi gibi yakıştırmalar doğru olmuyor bence. Çok büyük değerimiz diyoruz ama hemen ona alternatifler yaratıyoruz. Nasıl Arda ikinci bir Metin Oktay olamaz ise başkası da ikinci bir Arda olamaz, değerlerimize biraz daha sahip çıkmalıyız.

Herkez serdari coktan yildiz yapmis bile, benim gözümü okadar batmadi acikcasi, sadece ilk hazirlik macinda hollandada iyi oynamisti sonra ki maclarda normal di oadar abartilacak kadar iyi birsey görmedem ben daha bundan.... 1-2 mac cok iyi oynayipda sonrada kaybolan cok genc oyuncularimiz var, hemen sisirmeyelim cocugu.....

maçtan önce arkadaşa bu çocuğu dikkatli izle bak dedim ve beni haksız çıkarmadı diyebilrim.

çok ekstra şeyler yapmadı belki ama hatasız oynadı, çok pozitifti.

ilerleyen maçlarda forma buldukça çok daha iyi olacak, yeteneklerini daha çok kullanabilecektir.

antrenmanlara başlamış, ciddi birşeyi olmadığına sevindim.

nazar değdirdim çocuğa diye üzülüyordum kendi kendime. :o

Geri
Üst Alt