#39 Serdar Eylik

Cevap: # 39 Serdar Eylik

Defalarca söyledim bu adamın çok yetenekli olduğunu. Maçta kesinlikle hatasız oynadı. Açtığı ortalar, topla oynaması, gerektiği yerde gerekli hareketleri yapması. Gerçekten altyapının çıkardığı en önemli yetenektir. Hala Aydın'ın Yaser'in kendini göstermesini bekleyeceğimize takıma uyumlu, hiçbir problem yaşamayan, heyecan yapmayan, kendine güveni tam, 19 yaşında mükemmel bir sol açığımız oldu. Bu gidişle Kewell'ın yeri garanti değil.

sakatlanıp çıkana kadar maçın en iyisiydi...Bu sene Galatasaraydaki en iyi genç futbolcu..Kewell'ın 90 dakikayı full kondüsyon ile çıkaramadığını biliyoruz..Kewell ile dönüşümlü oynayabilirler,Kewell'ın çok iyi bir alternatifi oldu..Helal olsun!

Bu sol kanatın yabancı oyuncularının üstünde bir lanet var. Carussca geldi Arda çıktı, sonra Kewell Arda ile rekabet etti.

Arda'nın pozisyonu değişti, Kewell tam rahat edecekken de Serdar çıktı. Bize bir daha sol kanat yabancı gelmez.

Cevap: #14 Serdar Eylik

Eh artik paf takim kadrosundan as takim kadrosuna alalim Serdarimi :)

Ben de bunu söyleyecektim. Resmi sitemizin futbolcularımız bölümüne Serdar Eylik'i eklediği an, arkadaşlarımız as takım bölümüne alırlar bu değerimizi. Resmi siteye göre hareket etmek zorundayız sonuçta. ;)

Sağlık Raporu: Serdar Eylik

Galatasaray - FC Tobol maçının ikinci yarısında aldığı darbe sonucu sakatlanarak kafa travması geçiren oyuncumuz Serdar Eylik acil olarak Acıbadem Bakırköy Hastanesi 'ne götürülmüştür.

Kafa travması sonrası kısa süreli bilinç kaybı ön tanısıyla yapılan muayene ve tetkiklerinde müdahale gerektirecek, hayati tehlikeye neden olabilecek herhangi bir soruna rastlanmamıştır

Gözlem amacıyla hastaneye yatırılan Serdar Eylik'in taburcu olup olmayacağı ile alakalı olarak yarın yapılacak kontrollerden sonra açıklama yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü Sağlık Kurulu

:(

Nazar değdi.İnşallah çabuk iyileşir.FR bence kupa ve güçsüz Anadolu takımlarının maçlarında yer verecektir.

Bizim alt yapıda tamamen sol açık çalışıyor maşallah..:) Ama Serdar geldi diye Emre Çolak'ı falan silmeyelim kafamızdan..:) Hatta çok güvendiğim Murat Akça,Semih Kaya,Berkin Arslan,Anıl Dilaver,Cem Sultan.. Alt yapımıza güveniyorum.. Helal olsun Serdar.. Ama rakip taraftarların nazarına geldin..:) İnşallah Netanya maçında oynarsın..

Sadece kolay maçlarda değil, Avrupa liginde de çokça forma şansı bulacaktır. Bireysel yeteneklerinin yanında aklını kullanarak oynaması ayıracaktır Serdarı. Beklenmedik verkaçlarla bu sene çok fazla defansın arkasına sarkan bir Serdar izleyeceğimize eminim, çok çabuk düşünüp hareket edebiliyor. En az 25 maçta forma şansı bulur diye düşünüyorum.

Serdar'ı Aydın'la karşılaştıran bi renkdaşım olmuş. Alakası yok, şöyle açıklıyayım. Aydın bildiğin 100 metre koşucusu. Orta Açma - Pas- Şut gibi özelliklerden haberi yok. Dayanıklılık yok. Adam geçme yok. Serdar'da tam tersi bu özellikler var + oda hızlı bir oyuncu.

Cevap: #14 Serdar Eylik

Ben de bunu söyleyecektim. Resmi sitemizin futbolcularımız bölümüne Serdar Eylik'i eklediği an, arkadaşlarımız as takım bölümüne alırlar bu değerimizi. Resmi siteye göre hareket etmek zorundayız sonuçta. ;)

Cok begendim be abi, nazar degmesin. Kendine güvenerek oynuyor. Yeri geldiginde calimda atiyor pasta veriyor kaleyide yokluyor canini yedigim :)

Oncelikle gecis olsun diyorum ve cok iyi bir yetenek kazandigimiza inaniyorum.

eger dunku oyunu baz alinacaksa:Turk futbolu yeni bir yildiz adayi kazanmistir, hayirli olsun

İlerde çok iyi şeyler göreceğiz Serdar'dan,eminim buna..

Nazar değdi,kafa travması geçirmiş sanırım,hayvan gibi dirsek attı rakibi olacak herif :mad: Umarım ciddi birşeyi yoktur,bir an önce döner aramıza.

Maça gelince çok çok iyi ve isabetli ortalar yaptı,tekniği zaten üst düzeyde.Kanatlarda Kewell ve Keita'nın çok iyi bir yedeği olur Serdar.;)

Bence güzel adam ama çok çalışması lazım çok heyecan yapıyor tabi normal heyacan yapması ama çok geri dönüyor ama pasları ortalarını çok beğendim bu adamı solda oynatıp ardayıda sağda oynatabiliriz kewell da yedekden oyuna girer .

Geçmiş olsun. Şımarmayıp çalışmaya devam ederse Türk Futbolu bir yıldız kazanmış olur.

Geri
Üst Alt