#39 Serdar Eylik

Cevap: #14 Serdar Eylik

aydın a da geçen sene başında yok şunu cebinden çıkarır yok şundan iyi olacak deniyordu.şimdi de serdara,emre çolak a deniliyor.çok çabuk gaza geliyoruz.

Biraz tipi ve ve hareketleri Hasan Sasi andiriyor bence:-)

Bu arada Hasan Sasi da özledim:(

Bu adamın attığı çalımları Aydın'ın attığını daha önce görmedim. Yarın öbürgün Ardayı satsak. Yerine bu adamı koyarız yeni Ardamız olur. Yeterki üstüne gidilsin. Yaser yerine bu adamlar takımda şans bulsun.

serdar teknik olarak çok sağlam bir futbolcu allah vergisi bir yeteneği var ve bu yaslarda A takımda olması gerekiyor ronaldolarda bu yaslarda kendi kuluplerinin kadrolarında yer buluyordu yıldız potansiyeli var inş abileri gibi kaybolmaz ben kiralık gitmesini istemiyorum kiralık gidenlerin çoğu kulup tarafından siliniyor çunku :(

herkesi yıldız yapıyoruz arkadaşlar galatasarayda oynamakla pafda oynamak yada bank asyada oynamak cok farklı hani nerde özgurcan adı bile yok aydın için ardadan cok daha iyi diyorduk bir takıma verilsin kiralık yoksa hiç bişey olamaz galatasarayda beylerbeyine verilen genclerimiz ne oldu hepsi satılıyor herkesi bir anda göklere cikarmayalım kolaymı galatasarayda oynamak maalesef bi hasanşaş ümitkaran henuz gelmedi

Emre Çolak kadar ümitliyim Serdar dan;)

Her iki kanattada oynayabiliyor olması iyi birşey. İnşallah bu sene forma bulabilir

Bölgesinde alternatif olabilecek bir isim. Kewellın yedeği olarak uzun süre alacağını düşünüyorum bu sene.

Tam Rijkaard'ın futbol felsefesine uygun bir oyuncu. Rijkaard ile kendini geliştirirse çok bir oyuncu olacaktır.

fizik olarak kuvvetli ve bileğine son derece hakim bir futbolcu galatasarayda mutlu olacağına ve kariyerine kısa sürede avrupada devam edebileceğine inandığım paf tan yükselen nadir oyunculardan birisi(bu senelik)

rijkaard'ın seveceği tipte bir oyuncu. hızlı, teknik, bileklerine hakim, dikine oynuyor...

madem takımda kaldı umarım kendini göstereceği fırsatlar da verilecektir.

Umarim her sey onun icin cok iyi olur..Basarilar simdiden.

A takımda kalması Rijkaard'ın gerçekten genç yetenekten anladığının göstergesidir. Zaten biz bile bu adamın çok iyi kumaşının olduğunu gördük. Bana göre Arda'nın yerine geçecek potansiyel var. Arda'nın 1-2 seneyede Avrupaya gittiğini varsayarsak rahatlıkla onun yerini doldurabilir hemde aynı şekilde. Made in Galatasaray ;)

Arkadaşlar, zaten hiç bir klüp her sene sırf kendi yetiştirdiği 5 oyuncu çıkartamaz piyasaya.

Porto'nun alt yapısı güçlü ama, hemen hemen çoğu, 15-16 yaşlarında Brezilya'dan vs satın aldıkları çocuklar.

Yabancı sınırı olmasa, GALATASARAY ismiyle, eminim ki o yaşlarda, geleceğin yıldızı diyebileceğimiz 2-3 tane isim transfer ederiz alt yapıya.

Risk almak çok önemlidir.

Messi'yi, ciddi bir hastalık sahibiyken 13 yaşında almak, sanırım dönemin yöneticilerini çok düşündürmüştür. Ama sonuç ortada.

Evet Messi gibi her sene çıkmıyor.

Ama inanın bana. Quaresma, Luca Toni, Neill, gibi isimler hemen hemen her yıl çıkıyor...

Alt yapıya önem, burda başlıyor zaten...

Geri
Üst Alt