#39 Serdar Eylik

Cevap: #14 Serdar Eylik

bu sene paf takımdan çıkan en iyi futbolcu bence...

şansını yini iyi kulandı,sakatlanınca çıkmak zorunda kaldı :mad:

şansını yine iyi kulandı,sakatlanınca çıkmak zorunda kaldı :mad:

Aydın gibi olmasın da başka bişey istemiyorum.. Çünkü yeterince yetenek var.. Sadece şımarma Arda abin gibi ol yeter ;)

Gecmiş olsun.

Cok yetenekli bana walcott'u anımsattı

Eh artik paf takim kadrosundan as takim kadrosuna alalim Serdarimi :)

Beyin travmasi gecirmis diyorlar. Burdan kendisine dirsek atan hayvana, ve bu dirsege faul bile calmayan hakeme sevgilerimi gönderiyorum! Cikana kadar sahanin tartismasiz en iyi 2-3 isminden biriydi. Umarim bir an önce takima döner cok ümitliyim Serdardan, Kewell veya Keita'nin yoklugunda ilk alternatifimiz olacak bu sene.

Beyin tramvasimi gecirmis? Ciddi birseyi yok demisti spiker.

Beyin travmasi gecirmis diyorlar. Burdan kendisine dirsek atan hayvana, ve bu dirsege faul bile calmayan hakeme sevgilerimi gönderiyorum! Cikana kadar sahanin tartismasiz en iyi 2-3 isminden biriydi. Umarim bir an önce takima döner cok ümitliyim Serdardan, Kewell veya Keita'nin yoklugunda ilk alternatifimiz olacak bu sene.

İnşallah kendini çabuk toparlar. :(

Bu Tobol takımında da çok kasap var. Her maçta vukuatları var adamların be..:mad:

Yeni gözbebegimiz acil sifalar gözünü acamıyomus şişlikten dolayı diye haber düşmüştü şimdi söyle bi haber var.

Karşılaşmanın ikinci yarısında suratına darbe alan ve sedyeyle sahadan çıkartılan genç oyuncunun, kısa süreli hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi.

Ali Sami Yen Stadı'ndan, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülen Serdar'ın beyin tomografisinin çekildiği ve sonuçların olumlu olduğu, ancak genç futbolcunun yarın sabaha kadar gözlem altında tutulacağı bildirildi.

Cevap: # 39 Serdar Eylik

Sabri'yi bildim bileli her maç durmadan orta açar hiç biri işe yaramaz,bu çocuk daha ilk maçında ki ortaları bile adrese teslim :)

Bu arada o kasabın dirsegini alıp,evirip çevirip biryerine sokacaksın :mad:

Serdar çok iyiydi gerçekten bu akşam fiziki dezavantajını tekniğini kullanrak çok iyi saklıyor...Acil şifalar diliyorum bir an önce sahalara dönsün...

allah acil şifalar versin

futbolcu adam hemen kendini belli ediyor,

Serdar baya baya futbolcu;)

böyle orta acan türk oyuncu görmeyelii epey olmuştu :)

serdar cok kaliteli,teknigi cok iyi ve kanatta cok iyi bir alternatif olacaktır.

umarım ciddi birşeyi yokturda hemen dönüp çalişmalara başlar.

Geri
Üst Alt