#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

A2 de kaç gol kaç asisti var? sevdim bu adamı

Serdar'ın en büyük özelliği çok rahat çalım atabilmesidir. Aydın yerine Serdar oynayabilir Sivas maçında.

Aydın yerine oynamasını ben de istiyorum.

Serdar nereye kayboldu bir maçta Arda ile birlikte sol kanadı iyi idare etmişti baya.O maçta sakatlandı sanırım.Umarım kısa zamanda takıma katkısı olur.

Serdar nereye kayboldu bir maçta Arda ile birlikte sol kanadı iyi idare etmişti baya.O maçta sakatlandı sanırım.Umarım kısa zamanda takıma katkısı olur.

Sanırım 19 yaşında olduğu için Rıjkaard onu A takıma aldığı halde kendiğini geliştirmesi için A2de oynattırıyor.Önümüzdeki seneden itibaren düzenli rotasyonun içrisind kendine yer bulabilecektir.

Aydın oynayacağına serdar oynasın,hiç olmazsa bir şey olmayacağı belli olan Aydındansa geleceği olan Serdar oynasın belki bir Arda daha kazanmış oluruz.

Çalım konusunda iyi olmasa Aydın'a göre artısıdır kesinlikle ama Serdar da fiziksel olarak Aydın'dan pek farklı değil.

Çalım konusunda iyi olmasa Aydın'a göre artısıdır kesinlikle ama Serdar da fiziksel olarak Aydın'dan pek farklı değil.

Aydın ve Serdar'ın azcık vücut yapmaları lazım

Bu haftaki maçta sonradan oyuna girebilir. Çok iyi bir kumaşı var.

Aydın yerine oynamasın vallahi sonra medyaya koz oluruz. Taraftarda etkilenir diye korkuyorum.

Medya başlar ters bi olayda , "Aydın varken, A2 takım oyuncusu mu oynatılır ?", "Aydın en azından daha deneyimli A takım oyuncusu o varken hiç oynamamış A2 oyuncu oynar mı?" gibi laflar çok olacaktır.

Aydın oynasın, sonradan girebilir Serdar.

Seneyede bu sene Aydın'ın olduğu gibi rotasyonlu forma bulacaktır inşallah ve kendini harbiden gösterecektir.........

kalıbımı basarım bu ayna karşısında C.Ronaldo çalışıyor... hırsı çok iyi, çok iyi futbolcu olucak çok yetenekli... çalışmaya devam et Serdar, seni sürekli ilk 11 görmek istiyorum.

kalıbımı basarım bu ayna karşısında C.Ronaldo çalışıyor... hırsı çok iyi, çok iyi futbolcu olucak çok yetenekli... çalışmaya devam et Serdar, seni sürekli ilk 11 görmek istiyorum.

Doğru bende uzaktan o edayı aldım.Bilekleri oyun hamuru gibi fiziğini güçlendirsin olur bu çocuktan birşeyler.

Serdarı bende beğeniyorum ama özentilik iyi değil.. :)

Kendi yapabildiklerini yapsın..

oyuna girdikten sonra biraz heyacanlandi gibi aydini bir suru sans verildi hala yerinde sayiyor biraz bu cocuga sans verilmeli

Böyle devam Serdar, herkes sana güveniyor emin ol.

İnanılmaz yetenekli diğer konuda dediğim gibi ileride hantallardan sonra girince gözümün pasını sildi resmen.

Biraz fizik biraz da kendine güven, yeni bir yıldız.

Bu maç seyretmedim ama bilekler çok acaip yumuşak. Önceki maçlardada gördüm. Hatta Netanya maçında 10 dk seyretmem bile yetti bu adamı anlamak için.

C.Ronaldo gibi onada benziyor. İnşallah Ronaldo gibi dünyaya kanıtlar kendini aslanım.

Ve buna inanıyorum. Bu adam hakkaten yıldız olacak.

Ne şanslı ki Rijkaard döneminde A takımda oynamaya başladı, onunla yükselecektir inşallah. Hiç bi kimse şuanki gençler kadar şanslı değildir heralde A takımda Rijkaard varken herkes A takıma çıkmak için ne kadar mücadele eder tahmin edebiliyorum :)

Ayaklari yere basmiyodu heyecandan, iyi bilirim o duyguyu :)

Geri
Üst Alt