#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

serdar maçta bişey yaptımı top geldimi hiç

7-8 dk top oynadı , sürekli de topu Serdara attılar ama 1 orta kesemeyerek hayal kırıklığına uğrattı beni..

Çok geç aldı oyuna.

Halil'e de bir dipnot. Kaç tanesinde ceza alanı çevresinde buluştu. Bir pozisyon dışında hiçbiri.

Bir de dikkat et kaç tane orta açacak adam vardı maçta o oyuna girdiğinde.

Boş beklentilere girme. Rijkaard'ın biraz daha erken oyuna almasını beklerdim. Ama olmadı.

Çok geç aldı oyuna.

Halil'e de bir dipnot. Kaç tanesinde ceza alanı çevresinde buluştu. Bir pozisyon dışında hiçbiri.

Bir de dikkat et kaç tane orta açacak adam vardı maçta o oyuna girdiğinde.

Boş beklentilere girme. Rijkaard'ın biraz daha erken oyuna almasını beklerdim. Ama olmadı.

sonuçta 1e 1 baya zorladı, sıfıra inip orta kesme çabaları vardı genelde kaptırdı yapamadı onu dedim..

10dk lık performansıyla 19 yaşındaki genci yargılayacak değilim merak etme :)

kanatlar için ideal biri, çok çalışması lazım, Kewelldan topa vurmayı, Ardadan adam geçmeyi öğrensin..

Kumaşı güzel Serdar'ın..

Onun için bu kadar kısıtlı zaman alması bile kazanç

Adam seni hayal kırıklığına uğratmış. Bundan büyük yargı mı olur?

10 dakika oyuna ısınma süresidir. Hele ki karşısında 80 dk koşan oyunda sıcak olan futbolcular varken. Tecrübeyi katmıyorum bile.

Bence Rijkaard 70 civarı alsaydı o zaman çok etkili olabilirdi.

Adam seni hayal kırıklığına uğratmış. Bundan büyük yargı mı olur?

10 dakika oyuna ısınma süresidir. Hele ki karşısında 80 dk koşan oyunda sıcak olan futbolcular varken. Tecrübeyi katmıyorum bile.

Bence Rijkaard 70 civarı alsaydı o zaman çok etkili olabilirdi.

sadece daha etkili olmasını beklerdim yorulan Sivasa karşı olmadı, abartmaya gerek yok :)

zamanla daha fazla süre alacaktır..

2 oyuncu değiştirdik zaten 70de alarak gereksiz riske girmesi saçma olurdu Rijkaardın...

Aydin'in bilmem kac dakika kaldigi son mactan cok daha iyiydi, gerisi fasafiso :)

Gec girdi oyuna, ve resmen gözüküyordu Serdar'in halinden, cok heyecanliydi kendisi :D Biraz sabir diyorum, Serdar kendisini mutlaka gösterecekdir...

Genç oyuncu bunlar sabretmek gerek fakat gözlemlediğim hazırlık maçlarını izlemiştim çok beğenmiştim,fiziğini mutlaka geliştirmeli yoksa çerez olur.

Çok genç, bir de girerken çok heyecanlıydı. Suratından belli oluyordu.

Oynadığı sürece düşüncelerini beğendim.

Çalım atma denemeleri, topu alıp verişleri vs Aydın'a göre teknik konusunda en az 2 kat daha yetenekli olduğu kesin.

Ve dar alanda da kendisi eğer maça ısınırsa babası gelse topu alamaz.

Serdar Eylik, Emre Çolak, Berkin Arslan.

Bizim geleceğimiz.

İrfan Başaran :( ve Oğuz Sabankay'ı saymıyorum tabii...

Acilen fizik olarak gelismeye baslamali yoksa sonra zor olur.

19 yaşında oyuna girerken omzunda Rijkaard'ın eli ve desteği var,bu şansı iyi değerlendir Serdar oldukça şanslısın.

Hiç izlemedim ama (özetler dışında)bu adam solak değilmi acaba!!!?.Bence oynadığı mevkii itibarıyla Ryan Gigsi falan örnek alsın. Omevkii istemiyorsa Messiyi örnek alsın. Kendisine yanlış örnek almış.Bence kafa olarak burdan başlamalı.

Hiç izlemedim ama (özetler dışında)bu adam solak değilmi acaba.Bence oynadığı mevkii itibarıyla Ryan Gigsi falan örnek alsın. Omevkii istemiyorsa Messiyi örnek alsın. Kendisine yanlış örnek almış.Bence kafa olarak burdan başlamalı.

Pardon şimdi hatırladım birde hazırlık maçında izlemiştim ama omaçta sağ açık oynamıştı.

Oynadığı sürece düşüncelerini beğendim.

Çalım atma denemeleri, topu alıp verişleri vs Aydın'a göre teknik konusunda en az 2 kat daha yetenekli olduğu kesin.

Ve dar alanda da kendisi eğer maça ısınırsa babası gelse topu alamaz.

Serdar Eylik, Emre Çolak, Berkin Arslan.

Bizim geleceğimiz.

İrfan Başaran :( ve Oğuz Sabankay'ı saymıyorum tabii...

İrfan Başaran Orduspor'a satıldı:(

Geri
Üst Alt