#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

Çocuğa top atmadılar. Sürekli sağdan atak yapıp durduk. Ayağına nadir top geldiği içinde pek ısınamadı. Geldiğinde de elinden gelenin en iyisini yaptı.

Çok gergin ve streli çıkıyor maçlara. Heyecanı da çok fazla. :)

Üstünde birkaç sene durulması gereken bir yetenek.

Beyler bana söylermisiniz maç içinde soldan kaç kere atak yaptık ta bu çocuğa sallıyoruz ? Yok artık dedim yani olumsuz yorumlarda gördümde şaşırdım birden.

Soldan atak yaptığımızdada nadirde olsa hatta 1-2 kere felan yaptık bişeyler yapmaya çalıştı pek hatasıda yoktu. Birazda heyecan var tabi kaç kere çıktı ki maçlara doğaldır çok genç hem.

Kazanacağız, kazanmalıyız bu adamı. Bizim sisteme uyanda birisi. Fiziği daha iyi olur, hızlanmayı daha iyi becerir, heyecanlanmazsa süper bu adam. Yavaşta oynamıyor gelen topları yani tek pasta yapıyor.

Yetenekli olduğunu topu ayağına aldığında belli ediyor. Ama hata yapmaktan korkarak oynadı üzerinde durulması gerekiyor bu çocuğun...

İleride adından söz ettirecek sanırım. Sadece zaman ve tecrübe.

Güçlenip biraz daha hızlanmazsa sönüp gider.

Şu maçta pek görülmesi zordu. Sağda Keita varken , bi eksiklik hissetmiştir. Ayrıca kapanan bi takıma karşı bu kadar gençken sorumluluk almak da zor. Olabilir , sırıtmıyor takımda. İstiyor..

Bizim orta saha elemanları aldıkları bütün topları Keita'ya atıyorlar bir tanesini bile Serdar'a atmadılar çocuk topla fazla bulaşamadı ki...

Stadyumdaydim, ve Serdar'a özellikle dikkat ettim, cocugun eli hep havadaydi, sürekli bos oldugunu gösterdi ve pas istedi ama takim hep oradan veya sagdan atak yapmayi tercih etti.

Bu cocugun daha eti ne butu ne, kac kez A takim ile maca cikmis? Bari sallamak icin 2010/2011 sezonunun sonunu falan bekleyin, aceleniz ne?

Ayaklarına çok hakim ancak çok silikti dün.

Gümbür gümbür olmasa bile ufaktan ufaktan geliyor Serdar..

2-3 sene içinde Kewell'ın boşluğunu kimle doldururuz diye dert etmicez.

aslan serdar,kaplan serdar... hiç mi ders alınmaz şişirlen onca gencin kaybolup gitmesinden

bu çocukta gelecek var kumaşı iyi belli ediyor topu ayağına aldığında klas bir futbolcu olabilir ilerleyen zaman içerisinde ısrar etmek lazım, dün top fazla gelmedi ona ama onun kabahati değildi, kazmalardan kurulu defans ve orta saha grubuyla bu çocuğun zaten bir şey başarması mümkün değildi.

Defansif anlayışını beğendim.

Top tekniği yüksek.Mücadele gücü fena değil.Ama daha katetmesi gereken çok yol var.2-3 sene sonra A takıma girebilir.

Yapabildiği 2 hareket dışında hiçbir yeteneğini gösteremedi.

Bana göre dünkü maçta Aydın bile daha fazla katkıda bulundu takıma.

gücsüz ve kendine güvenemiyor. ikili mücadelelerden resmen kacti dün korkudan. o Tobol macindaki olay travma yaratmis olabilir. bunu iyi arastirmak lazim.zira o macta rakibin üstüne üstüne giden adam her topu geri oynamaya basladi. burda bir terslik var.

bir diger konu dün gercekten Serdar'a yardimci olabilecek kapasitede bir oyuncu görmedim yaninda. Tobol macinda Arda ile cok iyi anlasiyorlardi. bu macta Caner her topu ceza sahasina sisirdi, Ayhan da sacma sapan hareketler yapip durdu. Aydin topa bakmaktan sahayi göremedi zaten. Bu cocugu yavas yavas takima entegre etmek lazim. kumasi ve oyun zekasi cok kaliteli. Aydin gibi savruk ve ne yaptigini bilmez gibi oynamiyor.

İlerki zamanlarda takıma monte olacağına eminim diyebilirim. Zamanla olacaktır bu. Bizim beklentimiz hepsi Arda gibi çıksın ilk maçlarında ortalığı ağlatsın şeklinde. Ancak herkes öyle olmuyor tabii. Kötü oynamadı, caner fazla pas vermedi, silikliği biraz da bundandı.

Geri
Üst Alt