#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik

Ben bu kiralamalardan Arda dışında hiç bir fayda görmedik ve yararlı olacağını düşünmüyorum. Hata yapılıyor.

İnsallah taş gibi bir oyuncu olarak geri döner..

Yarım sezon ise iyi olabilir. Oynaması lazım çünkü sürekli. A takımda bu sene yer bulması zaten zordu, hadi gene az vardı ama Caner'in yüksek performansı nedeniyle onu da kaybetti iyice. İyi oldu bu kiralık gitmesi.

Arkadaşlar kiralıkmış merak etmeyin, şimdi radyodan dinledim. Bence iyi bir hamle gitsin kendini geliştirsin.

yanlış takım ya ordu........

süper ligde üste yakın ve direk oynayabileceği takıma gitse. ör: ibb

Arsenalli Theo Walcott ile birçok benzerliği olduğu kanaatindeyim.Orduspor'da umarım kendini geliştirebilir.Ama tabi dikkat edilmesi gereken Serdar'ın 4-4-2 nin değilde 4-3-3 ün hücumcu kanat özelliklerini kazanmasını sağlamak olmalı.

Cevap: # Serdar Eylik (Kiralık)

isallah ordu da kendini gelistirir fizik gucunu arttirir

Denizliye gitse oynardı rahatlıkla. Dilerim kaderi Ardaya benzer.

Merak ediyorum Ordusporun hangi hocasıyla,hangi antreman tesisleriyle gelişecek bu çocuk.Siz sürekli maç yaparak mı gelişçeğini zannediyorsunuz.Anlamıyorum ben bu işi...

Bu kadar karamsar bakmayın bence, en azından A2 liginden daha fazla mücadele içinde olacağı bir ortamda bulacaktır kendini..

ordunun hocası kim?

önemli olan serdarın 15 kadar maçta oynaması. kenardan maç seyretmesinin bir faydası yok

Cevap: # Serdar Eylik (Orduspor'da kiralık)

Bizim Ahmet Akcan. Büyük ihtimal o yüzden vermişlerdir zaten.

ahmet akcan geliştirir ondan verilmiştir şimdi bence sıra aydında onuda verelim kiraya birinci ligde ibb veredikmi olur bence

Geçen bu konuda GS Tv'de bir röportaj vardı...

İki altyapı hocası da önemli mesajlar verdi....

Bir tanesi umarım GS'nin kıymetini orada anlar ve iyi çalışır dedi... Kendini geliştirmeyi becerebilir dedi

Diğeri de GS'ye dönebilmesi için Orduspor'da devamlı oynaması ve iyi oynaması yetmez çok çok iyi olması lazım orada dediler...

Buradan çıkan sonuç Serdar'ın hocalarının çalışmasından pek memnun olmadığı, hocalarının kendisini geliştirmesine yönelik tavsiyelerini dinlemediği Ordu'da çok parlamazsa da GS'ye dönüşü olmayacağı gibi...

Üzücü insan yetenekli oyuncuların böyle kendini tüketmesine üzülüyor...

kendini ordu da gelistir de gel aslanım takımın yeni arda sı sen olacaksın

oynarsa gelişir oynamayan adam neyi geliştirecek

Geçen bu konuda GS Tv'de bir röportaj vardı...

İki altyapı hocası da önemli mesajlar verdi....

Bir tanesi umarım GS'nin kıymetini orada anlar ve iyi çalışır dedi... Kendini geliştirmeyi becerebilir dedi

Diğeri de GS'ye dönebilmesi için Orduspor'da devamlı oynaması ve iyi oynaması yetmez çok çok iyi olması lazım orada dediler...

Buradan çıkan sonuç Serdar'ın hocalarının çalışmasından pek memnun olmadığı, hocalarının kendisini geliştirmesine yönelik tavsiyelerini dinlemediği Ordu'da çok parlamazsa da GS'ye dönüşü olmayacağı gibi...

Üzücü insan yetenekli oyuncuların böyle kendini tüketmesine üzülüyor...

Bence bir sey karistiriyorsun. Bunu diyen kisiler altyapi hocalari degildir eminim. Bizim altyapi hocalari böyle konusmazlar hic.

Nedim Hoca ve Jan Derks konustu Serdar hakkinda. Jan Derks bana sorulmadi ben a2 de oynamaya devam etse ve a takimla idmanlara ciksa daha iyimi olur diye dusunmustum gibisinden bisiler dedi.

Nedim hoca'nin ne dedigini su anda hatirlamiyorum ama ikiside Aysen'nin dedigi gibi bu tur laflar etmediler.

Bence bir sey karistiriyorsun. Bunu diyen kisiler altyapi hocalari degildir eminim. Bizim altyapi hocalari böyle konusmazlar hic.

Yo karıştırdığım yok bir tanesi yabancıydı hatta ilk yorumları yapan oydu...

İkincisi ise Türk bir hoca idi...

Biz insanaların fikirlerini açıkça söylemelerine pek alışkın değiliz futbol dünyasında hep yuvarlak ne şiş yansın ne kebap klişe laflar...

Eğer hoca böyle düşünüyorsa niye söylemesin... Bunlar gerçek düşünceleri demektir... Bunlar onların karakterli olduğunu gösterir

Arada çeviri olmayan bölümlerde yabancı hocanın İngilizce açıklamalarını da dinledim.. Çeviri doğruydu

Geri
Üst Alt