#39 Serdar Eylik

Cevap: #39 Serdar Eylik (Orduspor'da kiralık)

Berkin orta sahasinin solunda veya eski dille, sol ic olarakda oynadi. Iniesta olur mu bilmem, fakat Turkiye standartlarinin uzerine cikacak kabiliyeti var. Umarim lafta birakmaz.

Yetenekten kastım top sürmesi çabuk olması çalım atması felan.Senin dediklerin mentale giriyor.

Tamam. Mental özelliğin kuvvetli olması da bir yetenek değil mi? Iniesta gibi bir oyuncuyu ararsın, bulursun, alt yapıdan çıkarabilirsin ama Xavi gibi bir adamı yetiştirmek çok zordur.

Tamam. Mental özelliğin kuvvetli olması da bir yetenek değil mi? Iniesta gibi bir oyuncuyu ararsın, bulursun, alt yapıdan çıkarabilirsin ama Xavi gibi bir adamı yetiştirmek çok zordur.

Yahu tamam da ben xavi'ye kötü demiyorum iniesta daha yeteneklidir xavi daha iyi futbolcudur. ;)

performansi ne durumda

sagol renkdas

Seneye en büyük transferlerimiz Serdar ile Emre Çolak olacaktır.

Cevap: #39 Serdar Eylik

Bu adam bu sene Strum Graz maçında ilk 11'deydi, ondan o maç için çok şey beklemiştim ama beklentilerimi boşa çıkardı, çok isteksizdi o maç...

Serdar hazırlık döneminden sonra düşüşe geçti. Ondan da birşey olmayacak gibime geliyor.

Serdar hazırlık döneminden sonra düşüşe geçti. Ondan da birşey olmayacak gibime geliyor.

Sanki hazırlık döneminden sonra sürekli forma şansı buldu.

Hatırladığım kadarıyla Tobol maçından sonra en son deplasmandaki Sturm Graz maçında forma şansı bulmuştu.

ordu'da bir devre yokları oynadı , bu sene de kiralık gitmeli..

Ben alt yapıdan oyuncularımızın böyle vasat takımlarda oynamalarına karşıyım.Bank asya da zaten fizik güç ön planda bildiğim kadarıylada ordu çok kötü bir sezon geçirdi.Galatasarayda kalsa daha çok faydalı olurdu.

Böyle yetenekli adamlara A takımda kesinlikle fırsat verilmeli bence, herkes Arda olamayabilir sonuçda ilk maçında çok iyi oynıycak diye bi kural yok. Yavaş yavaş takıma alıştırılsa ve ilerde fizik gücü bir şekilde - kendi çalışmasıyla vs. - güçlendiği taktirde müthiş bir Türk kanat oyuncusu elde etmiş oluruz(duk ?).

Serdar Eylik Denizlispor'a gitmedimi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

caglara karsılık denızlıye gıttı bonservısı ile birlikte .

Geri
Üst Alt