#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Arkadasim dun gece Servet'i aynen boyle tanimladi: cok teknik bir futbolcu ama son vuruslari berbat. Sonrasini hatirlamiyorum, kahkaha krizine girmistim :ka23:

çok teknik aman ne diyim ya bu arada server bi ara açıklama yapmıştı terry ileri çıkarken pas yapıyor ben niye yapamıyorum :D acaba neden ?? :=)

Ali'ye karşı kendim de dahil çok acımasız olduğumuzu düşünüyorum. Zaten maçlarda dikkat edilirse elinden geleni yapıyor ve sürekli diken üstünde oynadığı belli oluyor. Tribünlerden gelen tepkiler artacak diye korkuyorum. Bazı arkadaşlar asıl mevkisinin stoper olduğunu söylemişlerdi. Rijkaard orda denemeli bence oyuncuyu ve defansın sağ bekine Serkan Kurtuluş'tu herhalde o genç oyuncuyu monte etmeli. Serkan Kurtuluş'un o bölgede Ali'den kötü olacağını düşünmüyorum. En azından hata yapsa bile hem genç olması hem de Sabri'nin sakatlığından dolayı kendisine fazla tepki gelmeyecektir. Fakat o bölgede Ali oynamaya devam ederse 2 hafta falan Ali'yi tamamen kaybedebiliriz. Mesala top Ali'ye geldiğinde biraz dikkatli izlerseniz kendisine olan tepkinin farkında ve bu durum onun iyice heyecan yapmasına, paniklemesine yol açıyor. Kendine olan güveni bitmiş gibi. Bir de mimlendi artık taraftarın gözünde en ufak hatası bile fazlaca öne çıkartılacaktır. Ben gerçekten üzülüyorum Ali'ye. Keşke hiç böyle olmasaydı, çok efendi ve iyi niyetli birisine benziyor görünüş olarak.

Transferini en bastan istememistim, fakat stopere gectigi vakit defans hattinin cag atlayacagini dusunuyorum.

bende diyodum tırt bu adam gelmesin gidip kalitesiz adamlar getiriyolar diye

bana salladınız vay efenım kaç kere izledin falan fıstık

Sabri bile o yere kolayca bir günde devşirilmedi. Çevikliği sayesinde bir süre içinde kendini sağ beke adapte etti!

Rijkaard'ın Ali Turan'a düşmanlığı var onu 'bitirmek' istiyor diye düşümeden edemiyorum. Yahu adam stoper diye alındı, hemde kariyerini riske ederek bize geldi. Sen pat diye adamı sağbeke koyuyorsun. Yahu adam daha yeni takım değiştirmiş. Serkan'ı dene, Barış'ı dene orada. Ama haftalarca Servet'in hatalı gol yedirmesini sadece seyrediyor. Oraya Ali Turan veya Hakan'ı monte edeceğine!

Saçma bir düşünce değilmi ama Rijkaard geldiğinden beri matıksal değil çok duygusal davranıyor. İlkokul çocukları fibi kızdığı futbolculara küsüyor bir daha kolay barışmıyor.

Hani Keita ilk oynadığı maçta fırtına gibi esmişti, gol atıp attırmıştı. Bir sonraki maçta Keita'yı herhangi bir sebepten dolayı yedek bırakan da Rijkaard değilmiydi? Rijkaardcılar buna ne cevap verecek?

Maalesef Rijkaard Yıldız yaratacağına Yıldız söndürüyor. Mehmet Çolaklar artık başka takımlara gider.

Hadi Ali Turan senin yerin değil sağ bek ama gözünü seveyim biraz akıllı oyna bu 3 maç . Galatasaraylık duygusu ile oyna başka birşey istemiyoruz senden.

Gercekten cok iyi bir stoper aslinda. Ama sag bekte oynatildigi icin ben dahil bircok kisi cok kizdi ona. Basari bekledigimizden oluyor. Sag bekte gercekten cok cok kötü. Stoper icin cok iyi bir alternatif.

çook iyi bir stoper değil tabiki abartmayın kapalı oynayan kayseri'nin defansı bu adam açık oynayan takıma alışması lazım

bknz Servet kaç senede anca alışabildi gibi

Sırf hocasını kurtarmasın diye bundan böyle stoperde Servet'in yerine oynatılması gerektiğini savunmayacağım kahretsin. Çünkü Neill'in yanına kimi koyarsanız koyun, Servetten daha kötü olamaz. Servet iyi defans yapamadığı halde birde

evlere şenlik rakip kaleye gol kovalamaya gidiyor. Diğer yanda maçta tenis seyreden Sarp olunca, 9 kişi oynuyoruz. Böyle bir takım iyi oynayabilir mi? Ama Servet ve Sarp'ta da suç yok. Oynatılana değil, oynatana bakacaksın.

Bu adamı eleştiriyorlar.Ama bu adam hep defansın ortasında oynadı ben oynamadıki hiç.

Defansın ortasında Servet'ten iyi oynar. Neill Ali Turan ikilisini denemek gerekiyor. Servet bu gidişle Neill'i kendine benzetecek.

Stoper olarak bence Karabük maçında oynaması gereken isim.Gökhan Zan falan aman diyim aman.

hala umudu olan var mı ali den?...ne emre güngör ne de servet e tercih edilecek tek bir özelliği yok.zannedildiği gibi hamleli bir oyuncu da değil.her ikili mücadelede ağır kaldığı için eliyle koluyla faul yapıyor...2 penaltı yapar,büyük takım kariyeri biter...kayseri den bilirim kendisini,o yüzden başından beri karşıydım transferine.beni asıl üzen,böyle oyuncuları keşfeden(!) kişilerin hala yetki sahibi olması.

Ali'nin stoperde iyi olacagi kanaatindeydim, dedigimi geri aliyorum.

Bir insan her topa kayarakmı müdahale eder yahu

Kaç yaşına gelmiş adamsın ceza yayının orda 3 tane faul yaptın

Servete söyleniyorduk Karabük maçında gördümkü diğer stoperler acınıcak halde

Geri
Üst Alt