#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Benim yandaş medyam şimdi inanamıyor böylesi ucuz ve başarılı transfere. Azize ağlıyordur antu gibi :D

O nedenle çıkacak bu haberler daha. Yetkili ağızdan açıklama geldi arkadaş ne diye üstüne gidiyorsunuz böyle inine cinine kadar.

Enayi yöneticilere bir kazık daha olsun, bu zihniyetede ders olsun bunlar.

arkadaş bu hurma hep bize gıcıklık yapıyo bu adama karambol çekmek lazım

kulüp menajeri Süleyman Hurma ve oyuncunun menajeri Özcan üstüntaş'tan bu haberle ilgili yalanlama geldi.

A2 takımından kim gidecek ? En önemli kısım burası

Ne yalan söyleyeyim aslında çok da istemiyorum Ali Turan'ın gelmesini.Bence daha Avrupai bi yabancı stoper ki bence Fransa'dan birini almalıyız.Ha illa Türk alacaksak da bence Kayserispordaki Eren Güngör daha iyi bir stoper.

Transfer gerçekleşirse Serkan Kurtuluş gidicek gibime geliyor

bu transfer olmaz ztn resmi sitemiz açıklama yapmadı kıllanmıştım

ama ali turan resti çekmiş bir şekilde orta yol bulunur diye düşünüyorum

belki fener araya girdi transferi bozdular

Benim yandaş medyam şimdi inanamıyor böylesi ucuz ve başarılı transfere. Azize ağlıyordur antu gibi :D

O nedenle çıkacak bu haberler daha. Yetkili ağızdan açıklama geldi arkadaş ne diye üstüne gidiyorsunuz böyle inine cinine kadar.

Enayi yöneticilere bir kazık daha olsun. Ülkücülerle transfer yapan zihniyetede ders olsun bunlar.

sen kardes,ulkuculeri ne karistiriyorsun ,saga -sola..........!!azcik AKLINI TOPLA!

:ka10:

süleyman hurmalar k...çını tırmalar

Anadolu takımlarının oyuncuları 3-4 katına fb ye bjk ye sattığı dönemde. Ali Turan gibi ilk yarının en formda adamını bu kadar ucuz paraya almak büyük başarıdır...

Kayserispor klubunden resmi aciklama gelmis iste, daha neyi tartisiyorsunuz?

Basina inanasiniz tuttu..

Allah belanızı versin Hurma denen herif yaptı gene yapacağını

alla alla kafayı yicem kimse yazılanları okumuyormu:@ daha kesin bir şey yok:@

kulüp menajeri Süleyman Hurma ve oyuncunun menajeri Özcan üstüntaş'tan bu haberle ilgili yalanlama geldi.

Geri
Üst Alt