#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Şu takımdan ne adam alınır nede adam verilir Kendi sitende açıkla böyle birşey olduğunu sonra yalakalar devreye girip yalanlasın Mehmet Topuz olayının benzeri yaşanıyor.Ne Medya ne Hurma alayınız şerefsiz

:2_thumbs_up_-_anima

bu transfer kayserispor basın sözcüsü yücel şahin'in açıklamalarıyla galatasaray ile fenerbahçe arasındaki farkı açıkça göstermiştir. biri futbolcuyu hava alanından kaçırır beşiktaşlı olmasını söylemesine rağmen zorla fenerli yapar, diğeri güzellikle, tatlı dille işi halleder.

lan kamil hem size istihbaratları yazıyorum hemde haberlerimi beğenmiyorsun terbiyesizlik yapıp adamın canını sıkma

bu forumda bazı arkadaşlar haddini bilmiyor sakin olmaya çalışıyorum ama bazı aradaşlar değmiyor

ilk önce düzgün konus benim adım Kamil değil tamam mı?Ayrıca benim yazdığımda hiç bir terbiyesizlik yok..ne zamandır bu forumdayım kimseye karsı bir terbiyesizliğim olmadı..istersen mesajlarımı aratabilirsin..

ilk önce düzgün konus benim adım Kamil değil tamam mı?Ayrıca benim yazdığımda hiç bir terbiyesizlik yok..ne zamandır bu forumdayım kimseye karsı bir terbiyesizliğim olmadı..istersen mesajlarımı aratabilirsin..

polemiğe girmeyelim ben kendi adıma özür dilerim

Emre Koç ve Önder Kar problemlerinizi Pm yoluyla halledin lütfen!

futbol gündemine süleyman hurma bağlandı şu anda diyo ki ali turan bize ayrılmak istediğini söyledi ve anlayış bekliyo ama galatasaray bizimle görüşmedi diyo

Kavgaya ne kadar meyillisiniz yahu.. Bıraksınlar da kapışın şöyle bi kenarda.

Bu forumda bazı noktalarda adaletsizlik var ama anlayamadım. bu arkadaşta benim gibi tepkisini gösterdi ama terbiyesiz ilan edildi. banada aynı şey söylendi ki biri sataşınca size söz hakkı doğar.

aynı haberi 2 den fazla yolladınız hemde aynı sayfada emra arkadaşımızda buna tepki gösterdi ki bence haklı. olmayan bir röportajı medya atıyor bizde buraya taşıyoruz bu biter birazdan antu dan alıntılar başlar sinir stress için. amaç nedir anlayamıyorum.

Birde, Önder arkadaşım, "lan" kelimesini kullandığı için bende forum üyesi olarak özür bekliyorum emre arkadaşımıza karşı.

futbol gündemine süleyman hurma bağlandı şu anda diyo ki ali turan bize ayrılmak istediğini söyledi ve anlayış bekliyo ama galatasaray bizimle görüşmedi diyo

Fener'e verirler yine madem görüşmedik niye resmi siteden yalanlanmadı bu transfer yine karıştırdılar ortalığı

beni doğrulayan bir haber geldi bu işten hiç bir şey anlamadım Galatasaray bir strateji uyguluyor inşallah başarışı olur

357nbih.png

NOT: Bu resim herhangi gibi bir resmi siteden, veya baska bir siteden alinti degildir. Benim tarafimdan yapilan bir resim :D Ama Ali abimize yakisir ! :)

galatasaraydan açıklama bekliyoruz bi acıklama gelmezse bu bi ayartmadır diyo

A2'den giden oyuncu Emrah Yollu olabilirmiş ama kesin değil.

Geri
Üst Alt