#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Hurma nereli bilmiyorum ama kayserispor yöneticisine en buyuk hakaret olarakdan ona pastırma satalım:D O zaman kiminle dans ettigini anlar paragöz herif

Ali Turan ile söz kesen ancak kulübü Kayserispor ile anlaşamayan Galatasarayımız, bugün de sonuç alamadı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kayserispor menajeri Süleyman Hurma ile Talya Otel'de gizli buluşmasında masaya oturan taraflar anlaşamadı. Antalya'da gizlice yapılan görüşmeden bilgiler edinen DHA ekibi, 2 sarı-kırmızılı yöneticinin teklifleri arasında dağlar kadar fark olduğunu öğrendi.

Hurma'nın bu konuda yakın dostlarına yaptığı açıklamada "Biz son sözümüzü söyledik. Galatasaray'ın teklifi ile anlaşma sağlanması mümkün değil. Ali Turan'ı şimdi vermiyoruz. Galatasaray defteri şimdilik kapandı. Ali Turan'ı alabilirlerse sezon sonu bedava alsınlar" dediği öğrenildi.Kaynak: DHA

azize de istiyormus bakalim ali turan ne kadar Galatasarayimizi istiyor bekleyip görücegiz

valla boyu moyu anlamam adam bize giciklik olsun diye genede ister azize bu ne yapacagi belli olmaz

Alabilirlerse derken? Ali Turan transferi şimdi olmazsa sezon sonu zaten kesin olacak, burda düşünmesi gereken, taviz vermesi gereken taraf Kayseri.

Roma bile Cassano gibi bir oyuncuyu Real'e 5M gibi bir rakama satmak zorunda kalmıştı, Kayseri'nin biraz mantıklı düşünerek ne koparsak kardır demesi lazım ama nerde Hurma'da o kafa!

Alabilirlerse derken? Ali Turan transferi şimdi olmazsa sezon sonu zaten kesin olacak, burda düşünmesi gereken, taviz vermesi gereken taraf Kayseri.

Roma bile Cassano gibi bir oyuncuyu Real'e 5M gibi bir rakama satmak zorunda kalmıştı, Kayseri'nin biraz mantıklı düşünerek ne koparsak kardır demesi lazım ama nerde Hurma'da o kafa!

ama ortada bir gercek var f5 de devre arasinda ali turani bitirmek istiyormus eger durum böyle ise hurma bunu koz olarak kullanir ve sonucta ali turan in secimine kalicak oda ne kadar baskilara dayanabilir görücegiz bide adam f5 in altyapisindada oynamis yani f5 secebilir

ama ortada bir gercek var f5 de devre arasinda ali turani bitirmek istiyormus eger durum böyle ise hurma bunu koz olarak kullanir ve sonucta ali turan in secimine kalicak oda ne kadar baskilara dayanabilir görücegiz bide adam f5 in altyapisindada oynamis yani f5 secebilir

Elimizdekilerden daha istikrarlı ve şu an formda olduğu kesin, o yüzden alınmasını isterim ama bulunmaz hint kumaşı da değil Ali.

Eğer sözünün eri biriyse bize gelir, zaten yanar-döner adamlarla da işimiz olmaz.

Ben asıl Kayseri'den Serdar Kesimal'ı beğeniyorum, Gençlerden Aykut demir de fena değil.

Bu arada Kayseri'nin son yıllarda bu kadar stoper çıkarmasını da oyun anlayışlarına bağlıyorum, o oyuncuları bir de bizde görmek lazım,

kayseri defansif oynuyor zaten çok az gol yiyiyor, ama ali çok atletik bi oyuncu olduğu için bizde sorun yaşayacağını sanmam önde basar

Aciklamasina bak. Sanki, simdi satmazsa bir sey kazanacak. Bos bosuna kendini teselli etme halleri. "Bakin nasilda oyuncuyu vermedim Galatasaray'a" dieyecek kendince cevresine.:D Zavalli insan.

Ha bir de Ankaragucu'nun teklifini kabul etmemek kolay, sonucta kim ki, Ankaragucu? Su an Ankaraspor yerine alt lige dusurulmesi gereken ama, bazi gucler tarafindan ligde tutulan takim. Yonetici aldilar diye adam mi oldular? Onemli olan eger gercekten Fenerbahce Ali Turan icin Kayserispor'a Tpouz'da oludugu gibi ucuk teklif yapmissa ve Kayseri de kabul etmisse, Ali'nin bu teklifi kabul etmemesi. iste asil karaktergostermesi gereken durum bu.

ankaragücün de bu değirmenin suyu nerden geliyo acaba anlamadım

ankaragücün de bu değirmenin suyu nerden geliyo acaba anlamadım

gökçek in soyduğu halktan ve gasp ettiği çaldığı devlet mallarından geliyor.

Ankaragücü donuna kadar borçlu şu an tam 40 milyon dolar içerde ama 30 yaşındaki zıpır ahmet gökçek denen başkan oldu üstüne de paraları saçıyor.

hislerime tercüman oldun

Şu Kayseri ye 1 kuruş paramız bile gitmez insallah, sene sonu bedavaya alalım kapak olsun. Her topçundan haddinden fazla parayı kazanamazsın Süleyman Hurma, herkes keriz değil.

ali turan sezon sonu gelecek gibi duruyor dogrusu da bu olur zaten su kayseri para kazanmasin bedeva ya alalim aliyi

ali turan sezon sonu gelecek gibi duruyor dogrusu da bu olur zaten su kayseri para kazanmasin bedeva ya alalim aliyi

fener, beşiktaş başkanlarının dengesizliği anadolu kulüplerinin gözünü açtı, daha doğrusu burnunu büyüttü, mehmet topuz 8 milyon edecek adam mı? Ya Tabata yazık, yazık, bizin kulüp başkanlarını bu konuda seviyorum.

Geri
Üst Alt