Başkan bugünkü konuşmasında ben de yolda gelirken öğrendim bize kimse sormadı dedi. Mali Moç yine bir şeyler çeviriyor. Oğuz Tongsir'in moderatör olacağı oturumuna ancak fb başkanı katılır. Trabzon'un tavrı doğru olmuş umarım biz de aynı tavrı gösteririz.

Yarın görüşmek için vali davet etmiş;
"4 büyük kulübün başkanı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine yarın saat 16.00'da İstanbul Valiliği'nde bir araya gelecek. Görüşmeye TFF Başkanı Nihat Özdemir de katılacak."

Nedir bu başkanları toplama amaçları? Bu kadar kepazelikten sonra neyi değiştireceksiniz? Ayrıca diğer kulüpler figüran mı?

Son düzenleme:
Yarın görüşmek için vali davet etmiş;
"4 büyük kulübün başkanı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine yarın saat 16.00'da İstanbul Valiliği'nde bir araya gelecek. Görüşmeye TFF Başkanı Nihat Özdemir de katılacak."

Nedir bu başkanları toplama amaçları? Bu kadar kepazelikten sonra neyi değiştireceksiniz?

valinin toplaması normal... haftasonu gergin geçmesi beklenen, daha doğrusu fenerbahçe tarafının gerginleştirmesi beklenen bir derbi maçı var... hattı zatında ileriki tarihlerde de maçlar olacak... Vali de o ilin mülki idare amiri olarak bu faaliyetlerde tüm güvenlikten sorumlu kişi... başkanlara söyleyeceği sözler, alacağı vaatler vardır...

futbol ortamı gergin baya yumşatmak için de yapılıyor olabilir

TSYD'nin kimseye haber vermeden, onayını almadan emrivaki çağrısı tam bir rezillik. Altında kimlerin olduğu gayet açık.

Kimse katilmasin, yali cocugu tek basina katilip aglasin.

Yanlis karar

Bu isten zararli cikariz bence hic girmeyelim bu Tarz konulara

Galatasaray kulübü başkanının ne işi var vasıfsızlarla? Kimden gelmiş bu talimat? Derbi haftası siz hayırdır ....

oğuz tongsir gsli değil miydi?

Büyük bir hata yapıyoruz.
Kuşlar, hafta sonu derbide kayrilmalarini bu program ile sağlayacak.

İddaa ediyorum kuşlar bu programdan sonra son sürat şampiyonluğa gidecek.
Bir daha da kolay kolay puan kaybetmeyecek

Büyük bir hata yapıyoruz.
Kuşlar, hafta sonu derbide kayrilmalarini bu program ile sağlayacak.

İddaa ediyorum kuşlar bu programdan sonra son sürat şampiyonluğa gidecek.
Bir daha da kolay kolay puan kaybetmeyecek

Derbiden sonra bu program.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

ERTy9j5WsAU9Kb0

Geri
Üst Alt