4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Bjk yalakasi ortak bildirimi bile paylasmamis

TFF fener düşmanı değil NOKTA
Yazdıklarımı anlamıyorsanız çarpıtmayın. Bu konuda gerçekten çok rahatsızlık duymaya başladım. Sana patladım kusura bakma ama bunu hepiniz yapıyorsunuz.

Ben TFF Fenerbahçe düşmanı değil demedim.

TFF yayın gelirleri ve yabancı sınırlaması konusunda kulüplerin yanında değil. Bunun Galatasaray'ı, Fenerbahçe'si yok. Bu iki hayati konu için bir araya geleceklerse çok güzel olur. Onu diyorum.

Yazdıklarımı anlamıyorsanız çarpıtmayın. Bu konuda gerçekten çok rahatsızlık duymaya başladım. Sana patladım kusura bakma ama bunu hepiniz yapıyorsunuz.

Ben TFF Fenerbahçe düşmanı değil demedim.

TFF yayın gelirleri ve yabancı sınırlaması konusunda kulüplerin yanında değil. Bunun Galatasaray'ı, Fenerbahçe'si yok. Bu iki hayati konu için bir araya geleceklerse çok güzel olur. Onu diyorum.
fenerin yabancı sınırı dışında tff ile zıt düştüğü tek bir konu yok

tffsinden mhksına kadar fener lehine olan hareketleri görüyoruz. sen çıkıp ortak düşmana karşı hareket ediyorlar diyorsun. ortada ortak bir düşman yok. ortak bir çıkar olabilir ancak o kadar. Kendini ifade edemeyen sensin yanlış anlayan ben değilim.

Ayrıca tff fb düşmanı mı diye sorduğumda futbol düşmanı diye kaçak cevap veren de sensin. Fenerin yeni mi aklına geldi tüm limit aşmalarda mhk atamalarında sesleri çıkmıyordu

giphy.gif

ikiside akilli adam ticaretten iyi anliyorlar. ali koc futboldan pek anlamiyor olsa da şu kriz ortamindan kurtulmak adina bu iki kulubun ortak hareketler etmesi gerektigini dusunuyorum.

bu iki kulup elbette rekabet icinde olacak ama biz ayristikca senol gibi, özdemir gibi adamlarin bir lafiyla milyon euroluk zararlara ugruyoruz.

Yabancı sınırı konusunda orta hareket etmek gerek. Şu anda yabancı sınırı Fener'e yarıyor. 2-3 yıl sonra ama onlara da yaramayacak. Diğer konularda başka düşünebiliriz ama bu konuda ortak olmalıyız.

Fenerbahçe Galatasaray ile Türk Sporunun en büyük iki takımından biri. Beraber hareket edersek yabancı sınırı garabetini kaldırabiliriz.

Burak Başkan öncelikle barışçıl bir strateji izlesin. Olmazsa eskiye döneriz.

Köprüyü gecene kadar... Yabanci sinirlamasi vs. icin federasyonu bombalayacaklar muhtemelen.

Adnan dönemi Terim yoktu. Bu sefer roller degisir öyle bir sey olsa bile.

Ortak çıkarlar varsa yapılmalı bişeyler

Yabancı bırak 14ü tamamen serbest olmalı 4 büyük kulüp maça çıkmıyoruz desinde bak bakalım nasıl kabul ediyolar

Beinde para vermiyo anlaşma feshedilip kulüpler birliği yapsın ihaleyi ama saranla acun alacak onu malesef

Bein akp göksel iyi katakuli çrvirmişlerdi o ihale sürecinde, kur düşükken sabitlemişti göksel onu bile alamadı kulüpler ,aziz başkanım çıkarıp masaya vurmuştu milyonların önünde ama kimse anlamamıştı

Köprüyü gecene kadar... Yabanci sinirlamasi vs. icin federasyonu bombalayacaklar muhtemelen.

Adnan dönemi Terim yoktu. Bu sefer roller degisir öyle bir sey olsa bile.
azizin kuklasiydik o donem faciaydi.
adam utanmadan piskin piskin ardayi istiyordu bizimkide guluyordu

Geri
Üst Alt