4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Bence ikincisi olacak. Yönetim kurulu bizim tahmin ettiğimizin üstünde profesyonel. En azından ben daha önce bu tarz yönetim hiç hatırlamıyorum. Adımları da ona göre atacaklardir. Seçim öncesi açıklamalarına uymayan bir şey yok şuana kadar. Kurullara uyarı vermeyeceğiz direkt istifaya davet edeceğiz demişti. Bunun altyapısı oluşturuluyor belli ki.

Tek hatası yönetimin şuana kadar, Su kadar günde transferler, şu kadar günde sponsorlar açıklanacak demesiydi.

Dışarıya verilen bilgilerle içerisi aynı olmayınca süreç uzadı tabi. Gerçi albayrak in gelecek olan başkan 300m ile gelsin demesinden anlamalilardi.

Neyse olan oldu ben hala taraftarın abarttigi kadar kötü bir sürecin ilerlediğini düşünmüyorum. Bu işin sonu güzel biter. Buna inanıyorum.

GSCimbom Mobile App
Ha şuna söyle bir ekleme yapabilirim. Kulüplerin başında ne kadar profesyonel kişiler olursa olsun ülke futbolu bir bataklık. Bu bataklık kurumadan öyle Avrupa'daki sistemler yapılamaz, gelistirilemez. Ali Koç yönetiminde de gördük bunu mesela. Koca bir hiç oldular. Sebebi ortam bu profesyonelligi karşılayacak bir yapıda değil. Bu bataklık kurutulmadan biz kendi pacalarimizdan tutar dururuz Avrupada da bir başarı göremeyiz. Bu noktada ne kadar rakip de olsak ortak çıkarımiz doğrultusunda birlikte hareket etmeliyiz. Bizi ileri götürecek şey budur.

Bu ekip yapamazsa albayrak li, aziz yıldırımli ahbap ilişkilerinden ilerleyen süreç dışına çıkmayacağız. Bi sistemi olmayacak kimsenin. Biz baslatmaliyiz Anadolu kulüpleri devam ettirmeli. Geleceği bugun atılacak hamleler belirleyecek.

GSCimbom Mobile App

Ne gerek varmış? Elmas bey napıyorsunuz?

Galatasaray başkanı kesinlikle parasıyla herşeyi cozebilecegini sanan bu lümpen şahıs ile yanyana program yapmamalıdır.Biliyorum bu şahısta Aynen aziz yıldırımin,Adnan Polat ile yaptığı yayındaki saçma davranışlara girişecektir.Cünku karakter aynı.

Yav saçmalamayın şu TFF'yi indirelim de sonra yine karşı oluruz Fener'e ama şu anda Fenerbahçe'den daha büyük bir sorun bu Beştepe köpeği Nihat ve avareleri.

fenerin yabancı sınırı dışında tff ile zıt düştüğü tek bir konu yok

tffsinden mhksına kadar fener lehine olan hareketleri görüyoruz. sen çıkıp ortak düşmana karşı hareket ediyorlar diyorsun. ortada ortak bir düşman yok. ortak bir çıkar olabilir ancak o kadar. Kendini ifade edemeyen sensin yanlış anlayan ben değilim.

Ayrıca tff fb düşmanı mı diye sorduğumda futbol düşmanı diye kaçak cevap veren de sensin. Fenerin yeni mi aklına geldi tüm limit aşmalarda mhk atamalarında sesleri çıkmıyordu
Yav yayıncı kuruluş olayı da var. Fener de göbek atmıyor her sene gelirlerin Katarlıların kafasına göre düşürülmesine.

Kendisine rey verenlerin bile epey tepkisini almaya başladı..

Umarım iyi olur..

Ben bilmem..

yabancı sınırı ve yayıncı kuruluş sorununa karşı iki kulüp birlikte hareket etmeli kabul etmek gerekirki ne fb bizsiz ne biz fb siz bu sorunları çözemeyiz yine tff ve şenol denen çapsız yüzünden yeteneksiz oyuncular sırf yerli diye oynucaklar milyon eurolar kazanacaklar

Koç bizim Başkanı harcamak için nihat abisi ile kumpas kurmuş olmasın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 senedir Limit'ler den Fener'e ceza vermeyen federasyon mu Fener'e düşman?
Bu işin sonunda kabak yine bize patlar
Fener bir şekilde istediğini alır.

Olay Fenerbahçe - Galatasaray mevzusu değil.

Geri
Üst Alt