Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.990
- 36.479
- 2.773
iktidar namlunun ucundadır
hadi selametle
gel senle yeni bir toplumsal sözleşme yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iktidar namlunun ucundadır
hadi selametle
al russonu forumdan çık gitgel senle yeni bir toplumsal sözleşme yapalım
al russonu forumdan çık git
Ha şuna söyle bir ekleme yapabilirim. Kulüplerin başında ne kadar profesyonel kişiler olursa olsun ülke futbolu bir bataklık. Bu bataklık kurumadan öyle Avrupa'daki sistemler yapılamaz, gelistirilemez. Ali Koç yönetiminde de gördük bunu mesela. Koca bir hiç oldular. Sebebi ortam bu profesyonelligi karşılayacak bir yapıda değil. Bu bataklık kurutulmadan biz kendi pacalarimizdan tutar dururuz Avrupada da bir başarı göremeyiz. Bu noktada ne kadar rakip de olsak ortak çıkarımiz doğrultusunda birlikte hareket etmeliyiz. Bizi ileri götürecek şey budur.Bence ikincisi olacak. Yönetim kurulu bizim tahmin ettiğimizin üstünde profesyonel. En azından ben daha önce bu tarz yönetim hiç hatırlamıyorum. Adımları da ona göre atacaklardir. Seçim öncesi açıklamalarına uymayan bir şey yok şuana kadar. Kurullara uyarı vermeyeceğiz direkt istifaya davet edeceğiz demişti. Bunun altyapısı oluşturuluyor belli ki.
Tek hatası yönetimin şuana kadar, Su kadar günde transferler, şu kadar günde sponsorlar açıklanacak demesiydi.
Dışarıya verilen bilgilerle içerisi aynı olmayınca süreç uzadı tabi. Gerçi albayrak in gelecek olan başkan 300m ile gelsin demesinden anlamalilardi.
Neyse olan oldu ben hala taraftarın abarttigi kadar kötü bir sürecin ilerlediğini düşünmüyorum. Bu işin sonu güzel biter. Buna inanıyorum.
GSCimbom Mobile App
Ozan > GSKarşılıklı oyuncu takası yapacağız anlaşılan
Kim verdi size bu fikri ?Ozan > GS
Taylan > FB
boyle birsey yaparlar mi?
Ozani begeniyor musun reisOzan > GS
Taylan > FB
Ozan'i pek begenmem ama mevcut yerli oyuncular arasindan en iyi 3 orta saha arasina girer.Ozani begeniyor musun reis
Oylesine.Kim verdi size bu fikri ?
Muthis olurduOzan > GS
Taylan > FB
Yav yayıncı kuruluş olayı da var. Fener de göbek atmıyor her sene gelirlerin Katarlıların kafasına göre düşürülmesine.fenerin yabancı sınırı dışında tff ile zıt düştüğü tek bir konu yok
tffsinden mhksına kadar fener lehine olan hareketleri görüyoruz. sen çıkıp ortak düşmana karşı hareket ediyorlar diyorsun. ortada ortak bir düşman yok. ortak bir çıkar olabilir ancak o kadar. Kendini ifade edemeyen sensin yanlış anlayan ben değilim.
Ayrıca tff fb düşmanı mı diye sorduğumda futbol düşmanı diye kaçak cevap veren de sensin. Fenerin yeni mi aklına geldi tüm limit aşmalarda mhk atamalarında sesleri çıkmıyordu