4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Guzeell, istediklerimiz yapilmazsa ortak kararla maclara cikmama gibi durum bile olabilirmis. Hadi bakalim kel ne yapacaksin simdi

Ali Koç: "Birkaç kulüp başkanıyla federasyona çağrıldık ve yabancı kuralı toplantısı yaptık. Sayın başkan bana sordu. Ben de 'Bazı kulüplerimizin sıkıntısı var, elden oyuncu çıkarmak çok zor. En geç devre arasında önümüzdeki 3 yılın transfer kurallarını kararlaştıralım.' dedim."

Ali Koç: Federasyonun bugünkü açıklamasında istatistikler verilmiş, çalışılmış falan... Siz buna karar verdiyseniz, biz neden muhabbetini yapıyoruz?

Ali Koç: Bazı kulüplerimizin de tamam dediği şekilde yabancı sayısı 14'ten 16'ya çıktı. Peki siz bize dediniz mi "sezon sonu yine değişecek, ona göre mukavele yapın" diye? Artık yeter, bıçak kemiğe dayandı.

Burak başkanın lafları üzerine bir şey söyleyemezsin zaten

Ali Koç: "Federasyon başkanı, 'Devlet büyüklerimizin talimatı var, biz böyle yapacağız.' dedi. Biz çok garipsiyoruz bu durumu. Aynı gemideyiz, oturalım konuşalım."
böyle bir talimat var mı yok mu bilmiyoruz deyip güldü bir de
bu işin sonu sıkıntı malum kesimin geri adım atacağına inanmıyorum

"Açıklamanızdaki gibi eğer talepler yerine gelmezse gerçekten maçlara çıkmayacak mısınız" sorusuna Ali Koç:

"En fazla 3 puanımızı silerler hepimizin. Silsinler. TFF'den arıyorlar diyorlar ki neden Ali Koç'un peşinden gidiyorsunuz diye.. Akıl alır gibi değil bu tavırlar."

Maçlara çıkmayacak mısınız?

Başkanımız Burak Elmas: "Çözüm bulamazsak en son çare bu."

Ali Koç: “Kulüpler Birliği olarak tepkimizi koyarsak bu iş çok kolay olur. UEFA ve FIFA hiçbirşey yapmaz yapamaz. En kötü hepimizin 3 puanı silinir. Bu işin ciddiyetini anlamanız lazım.”

Hanımefendi hangi hukuki süreçten bahsediyorsunuz?

Hukuk mu var ülkede?

Koç iyi hoşta bana güven vermiyor. Özellikle bu yayıncı meselesinde sanki bir çıkarı var gibi. Saran yada Acun'a aldıracak mı acaba. Gerçi söylenen paralar aşırı büyük onlar nasıl karşılayacak muamma.

Ali Koç: "Geçen sezon ilk maçların ilk 1 dakikasında hiçbirimiz oynamadık. İrade koyduk. Kulüpler Birliği bir irade koyar ve kimse karışamaz. En kötü puanlarımızı silerler, o da bir şey fark ettirmez."

Ali Koç: "Federasyonun bir yöneticisi, bazı kulüpleri arayıp, 'Neden Ali Koç'un peşinden gidiyorsunuz' diyor.. Akıl alır gibi değil bu tavırlar."

Ali Koç: 8+6 yabancı kuralı demek, 6 yabancının tribüne gitmesi anlamına geliyor. Türk takımlarının böyle bir lüksü yok.

Geri
Üst Alt