4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Ali Koç: "Yayın ihalesi için muhtemel yatırımcılarla birlikte Kulüpler Birliği'nin de o masada yer alması gerekiyor. Zaten Kulüpler Birliği dümende olsaydı, bu indirim talepleri gelemezdi."

devlet bizimkilere yarından itibaren yeni faturalar çıkarmaya başlar

Ali Koç: "Takım sahaya çıkar, çatır çatır top oynar. Atamaz o golü hatta bir de gol yer. Üzülürsünüz ama kızamazsınız. Ellerinden geleni yaptılar diye. Federasyon ile böyle bir noktadan çok uzağız."

Ahmet Nur Çebi dışındakilerin konuşmalarını beğendim.

Özelikle Burak Başkan ve Ali Başkan'ın ağzına sağlık.

Doğru söyleyenleri desteklemeliyiz. Bu konunun rengi takımı yok.

Fenerbahçe şu an yerli konusunda herkesten avantajlı ona rağmen bu gudubeti savunmuyor.

Trabzonspor'un altyapsı 4 büyükler içinde en iyisi olmasına rağmen bu gudubeti savunmuyor.

Galatasaray çoğu yerli oyuncusu ile Uefa kupasını almasına rağmen bu gudubeti savunmuyor.

Beşiktaş çıkmış bu bize ekonomik olarak zarar veriyor diyor.

Bu 4 kulüp olmasa ligi 6 kişi takip eder hala neyi diretiyorlar anlamıyorum.

Arkadaşlar bu reklam arası uzun sürebilir hatta daha da ileri gidiyorum hiç bitmeyebilir.

çebi'nin burnunu temizlemesi uzun sürdü heralde.

Koç'un geçmişteki tüm itliklerine rağmen, bu konuda fenerle ortak hareket edersek paşa paşa bizim istediğimize gelir herkes.

Bjk me ayranıö dökülsün ne dilim yansın modunda
Ts vur kaç taktiği ile isim vermeden vuruyor.
Fb ülke ekonomisinin yarısını yönettikeri için kafası rahat herkese sallıyor.
Biz yarın bi vergi davası açılmaz insallah

Burak Elmas ve Ali Koç çok net konuştu.Tebrik ediyorum, diğerleri de irade koyuyor ortaya ama heyecan yaratmıyor.

Yabancı sınırı kararı ilk açıklanınca ben el altından Koç'un bu karara destek verdiğini düşünmüştüm ama iş öyle değilmiş, orada hakkını yedim adamların hatta iftira atar konuma düşmüş de olabilirim o yüzden pişmanlık hissettim şu an. En azından samimi bir şekilde taraflarını belli ettiler.

Yalnız şu 30 yaş üstü kesinlikle yasaklansın demek de aşağı yukarı yabancıyı sınırlamak kadar yanlış bir karar olur. Türk futboluna katkı sağlayacak yabancıların yaşı bir etken değil. Gerekirse 40 yaşında bir adam da Türk futbolunu ileri taşır, seyir zevkini artırır. Bu ezber yorumlardan çıkmamız lazım.

Geri
Üst Alt