4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Yabancı sınırı kararı ilk açıklanınca ben el altından Koç'un bu karara destek verdiğini düşünmüştüm ama iş öyle değilmiş, orada hakkını yedim adamların hatta iftira atar konuma düşmüş de olabilirim o yüzden pişmanlık hissettim şu an. En azından samimi bir şekilde taraflarını belli ettiler.

Yalnız şu 30 yaş üstü kesinlikle yasaklansın demek de aşağı yukarı yabancıyı sınırlamak kadar yanlış bir karar olur. Türk futboluna katkı sağlayacak yabancıların yaşı bir etken değil. Gerekirse 40 yaşında bir adam da Türk futbolunu ileri taşır, seyir zevkini artırır. Bu ezber yorumlardan çıkmamız lazım.
ben birşey söylerim siz daha iyi birşey söylersiniz ona göre ortaya bir şey çıkar falan dedi. 30 yaş mevzusu için.

çok takılmamak lazım o yüzdn

1626296604289.webp

Başkan Burak Elmas: ''Türk halkı 15 Temmuz'da demokrasisine sahip çıktı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu hain terör örgütüne karşı halkımızın verdiği mücadeleyi tekrar anımsayarak bu mücadeleyi verenlere teşekkür ediyorum.''

süper lig şirketleşiyor
ahmet ağaoğlu bu yüzden başkan olmuş

devlet bizimkilere yarından itibaren yeni faturalar çıkarmaya başlar
Zor o iş 4 büyük takımı karşıya alabilecek bir güç yok. Ülke futbolla uyutuluyor zaten durup dururken 40 milyon kişinin afyonunu elinden alamazlar.
Bu taraftarlar kanlı bicaklilardir ama iş bunlara gelirse birlik olmayı da biliriz

hahaha ulan TFF

başkan kendi yazılarıyla rezil etti

Geri
Üst Alt