Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşref başgana oynuyoribo dede ne diyon yav
Agir ve kaba bi itham olmus ozur dilerim murat beyULAN MI?
ayip olur be abim
%100 GALATASARAYAgir ve kaba bi itham olmus ozur dilerim murat bey
Sohbetin geri kalani ile alakali iddialara sessiz kalman ise kafalari karistirdi yanniz
koç saksocusu kim bilmiyorum kimin nesine soktuğun da beni ilgilendirmez
gel gelelim iftira meselesine
iftira şudur terimi eleştirenlerin sanki yönetimi savunuyor gibi bir saçmalığa başvurulması ki asıl karakter meselesi budur
bir kere yönetime 2 yıl önce kameralar önünde kendi çalıştırdığı kişiden fırça yediğinde yazdım yazacaklarım
hele hele albayrak konusuna bakışıma girmiyorum bile
metin beyin sözlerindeki saçmalığı ifade ettim ki benzer üsluptan gideceksek terimcilerin geneline yansıtabileceğim bu hata artık iq meselesidir yani
hoca gitsin de kınaları biz alırız rahat ol
başarılı olunca da şu adamlar başarılı başarısız olunca da şu başarısız olmuş gibi çok temel tartışmaları belirli bir iq seviyesinde konuşuruz
yok pandemi yok merkür retrosu kıvamında bir iq geriliğine düşmeyiz
en kolay gruptan çıkamadık, averajla şampiyonluk kaybettik ama bütün bunlarda takımın başında olan ,giden gelen oyunculara onay veren hoca bu işi en iyi yapacak hoca
metin bey bu cool storyleri twitterda damat bey ve trollerine anlatırsanız belki yerler
Bunu yazan sensin.
1. En kolay gruptan çıkamadık : Sezona forvetsiz girdiğimiz sezon
2. Averajla şampiyonluk gitti : Sezona orta sahasız girdiğimiz sezon
Bu sezonlara yönelik ne yazmışsın :
"giden gelen oyunculara onay veren." bu ne demek, her şey hocanın isteği dahilinde oldu demek, aynen forvetsiz girmeyi de orta sahada taylan, kılınç, belhandayla koca sezonu oynamak isteyen de kesinlikle hocadır.
Sonra da bu kasıtlı atılmış iftiraya iftira değil diyen yine sensin, ne demeye çalıştığını anlamış değilim.
Diğer konuya gelince merak etme benim için esas olan takımın başarısıdır, Tudor'u Östersunds maçı sonrası savunan, Östersunds'un o sezonun flaş takımı olduğunu söyleyen nadir kişilerden birisi benim, savunulacak her adamı da sonuna kadar savunurum, Siekerink, Prandelli gibi hıyarlar hariç tabii.
Mesela deniliyorki 55 milyon euroluk kadroyla pandemi sonrası 6. olduk. Bakıyoruz Marcao, Lemina, Falcao, Andone, Muslera, Luyindama sakat, Feghouli, Adem cezalı, Onyekuru'nun sözleşmesi bitmiş ama ne hikmetse kadro 55 milyon euroluk oluyor, bunu sabaha kadar savunurum ben, takımın başındaki adamın FT olmasına gerek yok Emre Belözoğlu da olsa savunurum.
Ama mevcut yönetim gibi, kendisini ön planda tutmaya çalışan, birilerinin maşası olan, Galatasaraylılığı ayaklar altına alan adamları savunmam, hele de bu tip adamları yoksayıp, ilgili dönemin hocasına bu adamların beceriksizlikleri yüzünden laf atmak fırsatçılık başka bir şey değil, sen veya değil kim yapıyorsa bunu.
elmas baskan 17 yasından beri puro içtiğini belirttiKaydadeger bisi var mi