Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Hedef 7019 diyenler layk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş bu kadar Terim düşmanıysanız gidin iftiralarınızı başka yerde atın, bakın artık burama kadar geldi size laf anlatmaktan.
Siz objektif insanlar değilsiniz sizin tek derdiniz hoca şu beceriksiz, yandaş, federasyon ve Koç saksocusu yönetim üzerinden hocaya laf atmak utanmazlık, karaktersizlik başka bir şey değil.
Eylül 1, takım forvetsiz, Ocak 31 takım forvetsiz. O süreçte takımı o noktaya getirenler şerefsizin önde gidenidir OK? Bunda da Terim'in suçu falan yoktur, vardır diyenin de Galatasaraylılığına sokayım. Ozan Kabak da kasıtlı olarak hoca hayır demesine rağmen satılmıştır o dönem.
Terim Gomis gitsin isteyebilir ben istemedi mi dedim isteyemez mi dedim? Araları bozuk falan da değildi Gomis deli oluyor Terim için hala.
Adam diyorki takım forvetsiz kalmış, üstüne Diagne, Falcao alınmış siz de utanmadan gelip diyorsunuzki sebep hoca. Yürüyün gidin işinize ya.
Ne Terimmiş arkadaş ya gitse de kurtulsak hepinize kilolarca kına alıp göndersem.
Renktaş haldun üstünel, rengini belli etmiş ne diyorsun bu işe.Bunlari izleyen issizdir
Yigit baskan olacak ztn ne bu tantana
Kral gencliginde sener sen olgunluk doneminde aysal gibi![]()
7019 bugün sinifi gecmistir
Renktaş haldun üstünel, rengini belli etmiş ne diyorsun bu işe.
Ulan her transfer donemleri boylesin sonra ya bjk ya ts ya basaka yanliyonBesiktas ve Fener yillardir kendi icinden bir Terim cikarmaya calisiyor ama beceremiyor. Sürekli teknik direktör krizleri görüyoruz. Bizde Fatih hoca emekli olana kadar devam etmelidir.
ULAN MI?Ulan her transfer donemleri boylesin sonra ya bjk ya ts ya basaka yanliyon
Yönetime millet çok sövdü, hala da sövüyor. Ama sövülmeyecek işleri olmadı ki zaten. Çapsızlıkları sıradanlaştığı için ve gitmeleri yakın olmasından da dolayı bir noktadan sonra dile getirme gereği duymadı çoğu insan. Buna ben de dahil. Söylenecek her şey söylendi zaten bu heriflere. Utanma olsa istifa ederlerdi. İstifayı bırak seçime girmezlerdi. Daha ne densin bunlara.Herkes suçlu, herkes hatalı.
Yönetim de hoca da futbolcu da.
Ama bu sarmalı yıllardır bu noktaya getiren yönetimdir, sene başında alay eder gibi orta saha almadılar, zaten her transfer döneminde farklı bir kaos yaşandı, ben bu yönetim döneminde utandığım kadar hiç bir zaman utanmadım. Elimizden futbolcu kapmayan takım kalmadı.
Benim tepkim tek suçlu hocaymış gibi davrananlarda çünkü bu düşüncede akıl, mantık yok, kasıt var.
Yahu 3 maçı çamurda oynadık buna Terim napabilir oturup çim mi eksin ya da bize göz göre göre fazla ceza veriliyorsa hoca napabilir, yönetimin zerre ağırlığı yoktu ne içerde ne dışarda.