4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Ibo baskanimin imf den kredi cekip sonra geri odemiyorum lan diyecek bi havasi var. Esrefle tekme tokat kavgaya girisseler suan keske fakat duruldu gergin hava sanki

Arkadaş bu kadar Terim düşmanıysanız gidin iftiralarınızı başka yerde atın, bakın artık burama kadar geldi size laf anlatmaktan.

Siz objektif insanlar değilsiniz sizin tek derdiniz hoca şu beceriksiz, yandaş, federasyon ve Koç saksocusu yönetim üzerinden hocaya laf atmak utanmazlık, karaktersizlik başka bir şey değil.

Eylül 1, takım forvetsiz, Ocak 31 takım forvetsiz. O süreçte takımı o noktaya getirenler şerefsizin önde gidenidir OK? Bunda da Terim'in suçu falan yoktur, vardır diyenin de Galatasaraylılığına sokayım. Ozan Kabak da kasıtlı olarak hoca hayır demesine rağmen satılmıştır o dönem.

Terim Gomis gitsin isteyebilir ben istemedi mi dedim isteyemez mi dedim? Araları bozuk falan da değildi Gomis deli oluyor Terim için hala.

Adam diyorki takım forvetsiz kalmış, üstüne Diagne, Falcao alınmış siz de utanmadan gelip diyorsunuzki sebep hoca. Yürüyün gidin işinize ya.

Ne Terimmiş arkadaş ya gitse de kurtulsak hepinize kilolarca kına alıp göndersem.

koç saksocusu kim bilmiyorum kimin nesine soktuğun da beni ilgilendirmez

gel gelelim iftira meselesine

iftira şudur terimi eleştirenlerin sanki yönetimi savunuyor gibi bir saçmalığa başvurulması ki asıl karakter meselesi budur

bir kere yönetime 2 yıl önce kameralar önünde kendi çalıştırdığı kişiden fırça yediğinde yazdım yazacaklarım

hele hele albayrak konusuna bakışıma girmiyorum bile

metin beyin sözlerindeki saçmalığı ifade ettim ki benzer üsluptan gideceksek terimcilerin geneline yansıtabileceğim bu hata artık iq meselesidir yani

hoca gitsin de kınaları biz alırız rahat ol

başarılı olunca da şu adamlar başarılı başarısız olunca da şu başarısız olmuş gibi çok temel tartışmaları belirli bir iq seviyesinde konuşuruz

yok pandemi yok merkür retrosu kıvamında bir iq geriliğine düşmeyiz

OOOOOOOOOO TEVFİK FİKRET HA
BURAK BEY 1 ADIM ÖNE GEÇTİ

ibrahim-ozdemir-kimdir.png

7019 bugün sinifi gecmistir
Kral gencliginde sener sen olgunluk doneminde aysal gibi

Gittim geldim Hamamcıoğlu vs Özdemir devam ediyor.

Bu nasıl soru arkadaş. Bize ne kimi örnek aldıklarından. Bize proje anlatın. Veri verin. Projeksiyonlarınızı anlatın.

metin öztürk daha önceki nasuhi sezginleri
yigit sardan abdürrahim ve dorukhan acar gibi mustafa cengiz eskilerini
hamamcioglu feghouli gibi pahali isimlerin transferinde parmagi olan futbol profesörü cenk ergünü
ibrahim dayi eski anilarini anlatiyor

care burak elmas. yipranmamis, tertemiz, dinamik bir ekiple geliyor.

ibrahim bey wikipedia'dan mı hazırlandın seçimlere.

Besiktas ve Fener yillardir kendi icinden bir Terim cikarmaya calisiyor ama beceremiyor. Sürekli teknik direktör krizleri görüyoruz. Bizde Fatih hoca emekli olana kadar devam etmelidir.
Ulan her transfer donemleri boylesin sonra ya bjk ya ts ya basaka yanliyon

İbrahim beyin en çok hoşuna giden soru olsa gerek
Ne proje var ne bir şey soru içerisinde

Herkes suçlu, herkes hatalı.

Yönetim de hoca da futbolcu da.

Ama bu sarmalı yıllardır bu noktaya getiren yönetimdir, sene başında alay eder gibi orta saha almadılar, zaten her transfer döneminde farklı bir kaos yaşandı, ben bu yönetim döneminde utandığım kadar hiç bir zaman utanmadım. Elimizden futbolcu kapmayan takım kalmadı.

Benim tepkim tek suçlu hocaymış gibi davrananlarda çünkü bu düşüncede akıl, mantık yok, kasıt var.

Yahu 3 maçı çamurda oynadık buna Terim napabilir oturup çim mi eksin ya da bize göz göre göre fazla ceza veriliyorsa hoca napabilir, yönetimin zerre ağırlığı yoktu ne içerde ne dışarda.
Yönetime millet çok sövdü, hala da sövüyor. Ama sövülmeyecek işleri olmadı ki zaten. Çapsızlıkları sıradanlaştığı için ve gitmeleri yakın olmasından da dolayı bir noktadan sonra dile getirme gereği duymadı çoğu insan. Buna ben de dahil. Söylenecek her şey söylendi zaten bu heriflere. Utanma olsa istifa ederlerdi. İstifayı bırak seçime girmezlerdi. Daha ne densin bunlara.

Hocaya daha fazla eleştiri getirilmesi bence çok anlaşılmayacak bir durum değil. Çünkü şampiyonluk averaj ile kaçtı.
Gedson'u stoper oynatması, ceza alacağını bile bile konuşması, rezalet oyuncu değişiklikleri, saçma sapan 11'ler vs filan bunları düşününce insanlar sitem ediyor doğal olarak.
FT sıradan bir figür değil sonuçta. Hayatını adamış kulübe. Bu yollardan defalarca geçmiş. Başkası olsa zaten istifa ederdi. Sözüm var deyip kaldı. Kaldı ama TD'lik hariç her şeyi yaptı yani bu sezon.
Yönetime sallamalar, hakemlere sallamalar, leş gibi oyundan sonra dalga geçer gibi oyunu domine ettik demeler filan. İnanılmaz derecede kötü bir TD'lik performansı sergiledi.
Yani yönetime laf söylemeyip hocaya laf atmak gibi bir durumdan ziyade, ben dahil gördüğüm kadarıyla hepiniz mahvettiniz kulübü düşün artık şu takımın yakasından deniyor.

Geri
Üst Alt