4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Şampiyonluğu herkes eliyle ikram etti zaten işin sonunda 2 gole kaldı iş.

Terim çokça hata yaptı ama koca ikinci devreyi de yönetimin aptallıklarıyla, boktan zeminde, eldeki iyi kötü orta sahayı kovarak, başkanın hocaya ve oyuncuya hakaret ettiği koşullarda bitirdik.

Herhangi başka hoca bu şartlarda asla kalmazdı, ihtimal dahi vermiyorum.
Bence de kalmazdı. Yönetimi de söylemeye gerek yok. Bu iki konuda hemfikiriz.
Ama hoca tutup da yönetimle yine ego savaşına girmemiş olsaydı güle oynaya şampiyon olurduk. Gitti yine takımla ilgileneceğine her basın toplantısında yönetimle uğraştı.

Şurdan 1 puan daha fazla çıkartsak şampiyonduk ya.

Ekran Alıntısı.PNG

Kimi suçlayalım şimdi abi? Zaten ne halt olduğu belli olan yönetimi mi, işini yapmayan, düzenli olarak bile isteye ceza alan hocayı mı?

Öyle demedim, iyi bir başlangıc dedim,çünkü elmas ve terim net kavga edecek, herkes apo gibi terimin ağız kokusunu dinlemez. Ve yine kaos ortamina gireceğız diye korkuyorum.

Birde terimsiz bir apo daha verimli olacak gibi geliyor bana. Zaten Şezlong sportif aş’ye bağımsiz bir yönetim getirecem diyor.
fatih terimin kredisi çoktan bitti. elmas seçilirse ve terimle devam etse bile ilk başarısızlıkta duramaz zaten hoca artık ve yönetim yoluna aynen devam eder. apo mevzusuna gelirsek başarısızlığımızın baş mimarlarından biri, onun amatörlüklerinden işbilmezliklerinden bıktık artık.

İbrahim bey saygı ve sevgiyi 'yalı kazığı' gibi söylemlerle mi yeniden tesis edeceksiniz
Yakıştıramadım

dayı bi git hadi ya. Kurtaracağız diyorsun ama politika yapar gibi konuşuyorsun.

iftira filan yok ortada

başarılı her şeyin hanesine yazıldığı adamın yanlışlarda medya ve sosyal medyada köşeleri tutan adamlar tarafından profesyonelce kaçırılması var

herkes hatırlar ki gomis gönderilmeden 2 ay önce sisteme uymuyor gönderilecek lafları çıkmıştı ki bunu medyada terime en yakın adamlardan uğur bile dillendirdi

burada yönetim aklanması tam tersi o meseleyi yönetemedikleri için suçlular

gelelim diagne meselesine

terim diagne yi istedi evet ama paradan yönetim sorumludur ama benim anlamadığım nasıl oluyor da taylan muhammed filan tutunca terime yazıyor da diagne akbaba tutmayınca sürekli yönetime yazıyor

orta saha alınmayınca doğal olarak yönetime yazıyor da lemina seri nzonzi belhanda ortasahası falcao andone santraforları önüne gelenden 5 yediğinde bu adama kimse bir şey yazmıyor

korkudan başkanlar bile konuşamıyor bu konuları

Arkadaş bu kadar Terim düşmanıysanız gidin iftiralarınızı başka yerde atın, bakın artık burama kadar geldi size laf anlatmaktan.

Siz objektif insanlar değilsiniz sizin tek derdiniz hoca şu beceriksiz, yandaş, federasyon ve Koç saksocusu yönetim üzerinden hocaya laf atmak utanmazlık, karaktersizlik başka bir şey değil.

Eylül 1, takım forvetsiz, Ocak 31 takım forvetsiz. O süreçte takımı o noktaya getirenler şerefsizin önde gidenidir OK? Bunda da Terim'in suçu falan yoktur, vardır diyenin de Galatasaraylılığına sokayım. Ozan Kabak da kasıtlı olarak hoca hayır demesine rağmen satılmıştır o dönem.

Terim Gomis gitsin isteyebilir ben istemedi mi dedim isteyemez mi dedim? Araları bozuk falan da değildi Gomis deli oluyor Terim için hala.

Adam diyorki takım forvetsiz kalmış, üstüne Diagne, Falcao alınmış siz de utanmadan gelip diyorsunuzki sebep hoca. Yürüyün gidin işinize ya.

Ne Terimmiş arkadaş ya gitse de kurtulsak hepinize kilolarca kına alıp göndersem.

fatih terimin kredisi çoktan bitti. elmas seçilirse ve terimle devam etse bile ilk başarısızlıkta duramaz zaten hoca artık ve yönetim yoluna aynen devam eder. apo mevzusuna gelirsek başarısızlığımızın baş mimarlarından biri, onun amatörlüklerinden işbilmezliklerinden bıktık artık.
katılıyorum ama terime yeni bir contrat verirsen ve sonrasından kavga olayı olarsa biteriz net bir şekilde.

ibo florya arazisine konut ya da rezidans dikeceğim diyor
tam müteahhit

ibrahim-ozdemir-kimdir.png

7019 bugün sinifi gecmistir

2 milyar TL'nin 200 milyon euro ettigi gercegiyle yüzlesmeli kuscubasi esref

Geri
Üst Alt