4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Admin sen bizden daha iyi biliyorsun.

Yönetimde bir kişi bile ft'den habersiz tuvalete.
gidemez.

Bu saydığın adamların alınıp satılmasında ft'nin onayı vardır.
Ha onayı yoktuysa eğer o zaman sözünün geçmediği yerde milyonları cebe atmak için kalmayacaktı.

Hele şu gomis'in gönderilmesi tamamlıyor ft'ye yazar.
Ft hiçbir oyuncunun kendinden ön plana çıkmasını istemez.
Ayrıca kasığına para sıkışmış haberlerini de ondan izinsiz kimse yaptıramazdi.( Demişti ya bizden habersiz florya'dan hiçbir şey çıkmaz diye)

4 senenin sonunda bugün elimzide bir tane bile satılacak oyuncu yoksa bunun en büyük suçlusu % 90 ft'dir.

Nasıl Arda'yi almak için direttiyse bu saydığın isimlerin alınması veya alınmaması için de diretebilirdi ama hepsi kendi istediği hamleler olduğu icint bence siz yönetime çok iftara atmayın
Ben iftira atmam iftirayı sen ve senin gibiler atıyor ve cidden bıktım bu tavırlarınızla uğraşmaktan da.

Gomis gitsin 2 adam alıcaz dersen adam ok verir. 31 Ocağa forvetsiz girersen, son maçlara Sinanla çıkarsan da çaresiz kalır. Asıl yönetim verir son kararı, nasıl forvetsiz sezona giren yönetimse, sonrakine de girer isterse.

Yönetim beceriksizin tillahıdır, bu yönetimi öven, destekleyen herkes de komisyoncudur, Galatasaray düşmanıdır, bir adım öteye gidiyorum şerefsizin de önde gidenidir. Hele de sırf Terim'e bok atmak için yönetimin onca facia hareketine bile arka çıkmak utanmazlığın da ötesindedir. Koç şirketlerine servis çekmek için ağzını açmayan şerefsiz yöneticilerin de bu camiada yeri yoktur.

Valla seninki de hikaye

Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye

Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.

Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.

iftira filan yok ortada

başarılı her şeyin hanesine yazıldığı adamın yanlışlarda medya ve sosyal medyada köşeleri tutan adamlar tarafından profesyonelce kaçırılması var

herkes hatırlar ki gomis gönderilmeden 2 ay önce sisteme uymuyor gönderilecek lafları çıkmıştı ki bunu medyada terime en yakın adamlardan uğur bile dillendirdi

burada yönetim aklanması tam tersi o meseleyi yönetemedikleri için suçlular

gelelim diagne meselesine

terim diagne yi istedi evet ama paradan yönetim sorumludur ama benim anlamadığım nasıl oluyor da taylan muhammed filan tutunca terime yazıyor da diagne akbaba tutmayınca sürekli yönetime yazıyor

orta saha alınmayınca doğal olarak yönetime yazıyor da lemina seri nzonzi belhanda ortasahası falcao andone santraforları önüne gelenden 5 yediğinde bu adama kimse bir şey yazmıyor

korkudan başkanlar bile konuşamıyor bu konuları

yani sence bir yönetimin terimi kovması başarılı olması için yeterli. diyelim ki terimle devam etmedi cidden şardan yönetiminin ve yancısı aponun başarılı olacağına inanıyor musun peki. benim inancım sıfır şahsen. ben de terimin devam etmemesinden yanayım ama öncelik doğru ve yetkin bir yönetim seçmek olmalı.
Öyle demedim, iyi bir başlangıc dedim,çünkü elmas ve terim net kavga edecek, herkes apo gibi terimin ağız kokusunu dinlemez. Ve yine kaos ortamina gireceğız diye korkuyorum.

Birde terimsiz bir apo daha verimli olacak gibi geliyor bana. Zaten Şezlong sportif aş’ye bağımsiz bir yönetim getirecem diyor.

hilmi:

daha önce niye kimse aday olmuyordu şimdi aday bolluğu var çünkü stad isim hakkı sponsoru para gelecek o yüzden klüp için en doğru aday Eşref Hamamcıoğlu

hilmi:

daha önce niye kimse aday olmuyordu şimdi aday bolluğu var çünkü stad isim hakkı sponsoru para gelecek o yüzden klüp için en doğru aday Eşref Hamamcıoğlu
Hayri Cund

İbrahim her soruya aynı cevapları veriyor gibime geliyor.

Ben iftira atmam iftirayı sen ve senin gibiler atıyor ve cidden bıktım bu tavırlarınızla uğraşmaktan da.

Gomis gitsin 2 adam alıcaz dersen adam ok verir. 31 Ocağa forvetsiz girersen, son maçlara Sinanla çıkarsan da çaresiz kalır. Asıl yönetim verir son kararı, nasıl forvetsiz sezona giren yönetimse, sonrakine de girer isterse.

Yönetim beceriksizin tillahıdır, bu yönetimi öven, destekleyen herkes de komisyoncudur, Galatasaray düşmanıdır, bir adım öteye gidiyorum şerefsizin de önde gidenidir. Hele de sırf Terim'e bok atmak için yönetimin onca facia hareketine bile arka çıkmak utanmazlığın da ötesindedir. Koç şirketlerine servis çekmek için ağzını açmayan şerefsiz yöneticilerin de bu camiada yeri yoktur.
Şubat ayında yönetime transferler için kim teşekkür ettiyse bunları ona söyle bize değil.

Ayrıca kim yalı çocuğu ile iş tuttuysa ve kim managerlerden komisyon alıyorsa şerefsizin önde gidenidir benim gözümde.

Geri
Üst Alt