Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Mikser vazifesi görmeye niyetli gibi gözüktü ilk oturumda
Ortaligi kizistirip aradan siyrilacak bizim yaşlı kurt ozaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mikser vazifesi görmeye niyetli gibi gözüktü ilk oturumda
Buyurun? dedi
Ben iftira atmam iftirayı sen ve senin gibiler atıyor ve cidden bıktım bu tavırlarınızla uğraşmaktan da.Admin sen bizden daha iyi biliyorsun.
Yönetimde bir kişi bile ft'den habersiz tuvalete.
gidemez.
Bu saydığın adamların alınıp satılmasında ft'nin onayı vardır.
Ha onayı yoktuysa eğer o zaman sözünün geçmediği yerde milyonları cebe atmak için kalmayacaktı.
Hele şu gomis'in gönderilmesi tamamlıyor ft'ye yazar.
Ft hiçbir oyuncunun kendinden ön plana çıkmasını istemez.
Ayrıca kasığına para sıkışmış haberlerini de ondan izinsiz kimse yaptıramazdi.( Demişti ya bizden habersiz florya'dan hiçbir şey çıkmaz diye)
4 senenin sonunda bugün elimzide bir tane bile satılacak oyuncu yoksa bunun en büyük suçlusu % 90 ft'dir.
Nasıl Arda'yi almak için direttiyse bu saydığın isimlerin alınması veya alınmaması için de diretebilirdi ama hepsi kendi istediği hamleler olduğu icint bence siz yönetime çok iftara atmayın
Valla seninki de hikaye
Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye
Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.
Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.
Öyle demedim, iyi bir başlangıc dedim,çünkü elmas ve terim net kavga edecek, herkes apo gibi terimin ağız kokusunu dinlemez. Ve yine kaos ortamina gireceğız diye korkuyorum.yani sence bir yönetimin terimi kovması başarılı olması için yeterli. diyelim ki terimle devam etmedi cidden şardan yönetiminin ve yancısı aponun başarılı olacağına inanıyor musun peki. benim inancım sıfır şahsen. ben de terimin devam etmemesinden yanayım ama öncelik doğru ve yetkin bir yönetim seçmek olmalı.
yok tanıdıklarım var dedi.Ne olursan ol, yine gel demek istemis galiba. Mevlana hz.nin sefkatiyle cemiyeti kenetlendirecegiz demek istemis. Liseli - liseli olmayan herkes bir vucudun uzvu gibi hareket edip Ingiliz ekolunu cokertecegiz demek istemis bir kelimeyle
hilmi:
daha önce niye kimse aday olmuyordu şimdi aday bolluğu var çünkü stad isim hakkı sponsoru para gelecek o yüzden klüp için en doğru aday Eşref Hamamcıoğlu
yok tanıdıklarım var dedi.
Şubat ayında yönetime transferler için kim teşekkür ettiyse bunları ona söyle bize değil.Ben iftira atmam iftirayı sen ve senin gibiler atıyor ve cidden bıktım bu tavırlarınızla uğraşmaktan da.
Gomis gitsin 2 adam alıcaz dersen adam ok verir. 31 Ocağa forvetsiz girersen, son maçlara Sinanla çıkarsan da çaresiz kalır. Asıl yönetim verir son kararı, nasıl forvetsiz sezona giren yönetimse, sonrakine de girer isterse.
Yönetim beceriksizin tillahıdır, bu yönetimi öven, destekleyen herkes de komisyoncudur, Galatasaray düşmanıdır, bir adım öteye gidiyorum şerefsizin de önde gidenidir. Hele de sırf Terim'e bok atmak için yönetimin onca facia hareketine bile arka çıkmak utanmazlığın da ötesindedir. Koç şirketlerine servis çekmek için ağzını açmayan şerefsiz yöneticilerin de bu camiada yeri yoktur.