Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.494
- 106.104
- 4.738
son şarkıda dertlendim .k
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız mısın?son şarkıda dertlendim .k
Şampiyonluğu herkes eliyle ikram etti zaten işin sonunda 2 gole kaldı iş.Ben hocayı o gruptan niye çıkamadı diye eleştirmem. Eli ayağı tutan bir forvetimiz olsa çıkardık.
Ama bu sezon şampiyonluğu tamamen eliyle ikram etti hoca. İstediği adamların da İrfan hariç hepsi alındı. Onun yerine de daha iyisi Gedson alındı zaten.
Admin sen bizden daha iyi biliyorsun.Valla seninki de hikaye
Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye
Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.
Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.
Mikser vazifesi görmeye niyetli gibi gözüktü ilk oturumdaTamam hepiniz Burak ve Esrefcisiniz. Oyle kral boyle aslan hepsi, tamam. Bana Ibrahim ustaddan haber verin. Nasil bir performans sergiliyor yigidim?
yani sence bir yönetimin terimi kovması başarılı olması için yeterli. diyelim ki terimle devam etmedi cidden şardan yönetiminin ve yancısı aponun başarılı olacağına inanıyor musun peki. benim inancım sıfır şahsen. ben de terimin devam etmemesinden yanayım ama öncelik doğru ve yetkin bir yönetim seçmek olmalı.Anlat bakalım geçmiş adayların hangisi ütopik projeleri hayata geçirmiş ? Bence ft’yı ile çalışmamak en büyük proje, mesela elmas bir taraftan ajax modelı işitan filan diyor, bir taraftan terim hocamız ile çalişacağız diyor. Tam bir antitez.
Buyurun? dediTamam hepiniz Burak ve Esrefcisiniz. Oyle kral boyle aslan hepsi, tamam. Bana Ibrahim ustaddan haber verin. Nasil bir performans sergiliyor yigidim?
Konuşan Dursuncu zatenAsset aşağı asset yukarı. Yiyici bunlar.
Tek başkan var orada! Gerisi boşKonuşan Dursuncu zaten