4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Leventteki Lokaldelermiş her gün olduğum yer bileydim cidden giderdim belki izlemeye kabul ettiridim kendimi

101610478_2971616863065461_8422104488596209664_n.jpg

Futbol konusundaki soruya da en iyi cevabı Burak Elmas verdi. Genel bir sistemi olmalı bu işin özellikle Alt yapıda bunu iyi anlattı Burak Elmas ve bunu uygulayan, yapan arkadaşlar hali hazırda var derken de Işıtan Gün'e bu konuda yetkili olacağı netleşti. Eşref bey bütçe diyor, fazla para diyor ama dediklerine ters olarak Cenk Ergün'ü görevli olacak diyor. İl soru hariç şimdiye kadar Burak Elmas iyi götürüyor bence:.

Şarkıcı arkadaşımızın adını bilen var mi biraz aşık olduk sanki.

Tamam hepiniz Burak ve Esrefcisiniz. Oyle kral boyle aslan hepsi, tamam. Bana Ibrahim ustaddan haber verin. Nasil bir performans sergiliyor yigidim?

Ben hocayı o gruptan niye çıkamadı diye eleştirmem. Eli ayağı tutan bir forvetimiz olsa çıkardık.
Ama bu sezon şampiyonluğu tamamen eliyle ikram etti hoca. İstediği adamların da İrfan hariç hepsi alındı. Onun yerine de daha iyisi Gedson alındı zaten.
Şampiyonluğu herkes eliyle ikram etti zaten işin sonunda 2 gole kaldı iş.

Terim çokça hata yaptı ama koca ikinci devreyi de yönetimin aptallıklarıyla, boktan zeminde, eldeki iyi kötü orta sahayı kovarak, başkanın hocaya ve oyuncuya hakaret ettiği koşullarda bitirdik.

Herhangi başka hoca bu şartlarda asla kalmazdı, ihtimal dahi vermiyorum.

Valla seninki de hikaye

Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye

Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.

Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.
Admin sen bizden daha iyi biliyorsun.

Yönetimde bir kişi bile ft'den habersiz tuvalete.
gidemez.

Bu saydığın adamların alınıp satılmasında ft'nin onayı vardır.
Ha onayı yoktuysa eğer o zaman sözünün geçmediği yerde milyonları cebe atmak için kalmayacaktı.

Hele şu gomis'in gönderilmesi tamamıyla ft'ye yazar.
Ft hiçbir oyuncunun kendinden ön plana çıkmasını istemez.
Ayrıca kasığına para sıkışmış haberlerini de ondan izinsiz kimse yaptıramazdi.( Demişti ya bizden habersiz florya'dan hiçbir şey çıkmaz diye)

4 senenin sonunda bugün elimzide bir tane bile satılacak oyuncu yoksa bunun en büyük suçlusu % 90 ft'dir.

Nasıl Arda'yi almak için direttiyse bu saydığın isimlerin alınması veya alınmaması için de diretebilirdi ama hepsi kendi istediği hamleler.
bence siz yönetime çok iftara atmayın

Son düzenleme:
Anlat bakalım geçmiş adayların hangisi ütopik projeleri hayata geçirmiş ? Bence ft’yı ile çalışmamak en büyük proje, mesela elmas bir taraftan ajax modelı işitan filan diyor, bir taraftan terim hocamız ile çalişacağız diyor. Tam bir antitez.
yani sence bir yönetimin terimi kovması başarılı olması için yeterli. diyelim ki terimle devam etmedi cidden şardan yönetiminin ve yancısı aponun başarılı olacağına inanıyor musun peki. benim inancım sıfır şahsen. ben de terimin devam etmemesinden yanayım ama öncelik doğru ve yetkin bir yönetim seçmek olmalı.

Geri
Üst Alt