4.GSC | Sahne-Replik Yarışması | Türk-Yabancı | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel Puan Durumumuz Şu Şekilde Oluştu(grafik bile yok istifa etmeliyim) :

1. Esaretin bedeli harika sahne*****************************************************30
  2. Ufuk bayraktar pompaa********************************************************14
  3. "I like the way you die, boy"-Kırbaç*******************************************11
  4. Cinnet Bisiklet sahnesi**********************************************************9
  5. Vurucam Kırbacı******************************************************************9
  6. Glory Whipping Kırbaç Sahnesi**************************************************8
  7. İyi Kötü Çirkin Final Sahnesi*****************************************************8
  8. Predator 1987,Dillon! HandShake Predator**************************************6
  9. Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor)************************************************6
  10. Leyla ile Mecnun - Arda: Bunun için mi çağırdın,yıkanıyordum.******************4
  11. Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık***********************0

Tolga reyis şuan için darbe indirmiş gibi görünüyor ama bakalım ne olacak :D bugun moderatörlük kariyerinin son günüde olabilir .Dua etsin bence 1.olmasın :D

edit:çokda yorgundum umarım teknik bi hata yapmamışımdır

Devamm ediyoruzz 4.Puanlarımız @Adem Çakar 'dan Geliyorr

Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık (10)

İyi Kötü Çirkin Final Sahnesi (6)

"I like the way you die, boy"-Kırbaç (1)

Cinnet Bisiklet sahnesi (5)

Glory Whipping Kırbaç Sahnesi (2)

Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor) (3)

Esaretin bedeli harika sahne (8)

5.Puanlarımız modumuz şuanki görüntüde ipi göğüsleyen isim @Tolga Aybakan 'dan geliyor

10 Puan - Leyla ile Mecnun - Arda: Bunun için mi çağırdın,yıkanıyordum.

8 Puan - Ufuk bayraktar pompaa

6 Puan - Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor)

5 Puan - "I like the way you die, boy"-Kırbaç

3 Puan - Cinnet Bisiklet sahnesi

2 Puan - Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık

1 Puan - İyi Kötü Çirkin Final Sahnesi

Şikeyi şimdi bile kanıtlayabilirim . Son puana baktığınızda en yakın takipçilerini geçtim ufuk bayraktar hariç son 5dekilere puan vermesi @Tolga Aybakan 'ın ? düşündürücü . çok .

pardon ingilizce isimli var bide ama olsun tatar ve leyla düşündürücü

Vay be, bizim sahnenin derinligini kimse kavrayamamis :( Iki tane Usta Aktöre cok ayip oldu...

Derin Gsc Buraya davet ediyorum Twitterda açıklıyordu bende burda açıklıyorum . ÇOK ŞEYLER dönüyor çok .

6.Puanlar yarışmalarımın efendilerinden @Berkan Yavuz 'dan geliyor

Glory whipping - 10 puan

I like the way you die, boy - 8 puan

Sadri Alışık - 6 puan

Esaretin Bedeli - 5 puan

İyi kötü çirkin - 3 puan

Leyla ile Mecnun - 2 puan

Vurucam kırbacı - 1 puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt