4.GSC | Sahne-Replik Yarışması | Türk-Yabancı | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf yabancı yap şunu sen bir daha ki yarışma.

Vurucam Kırbacı nedir ya. :D

Ben bile kendime oy vermem. dasdafafa.

@Aslan Türkoğlu Üşüyoruz be abi . Hani tim kurmuştun şikeyi birlikte bitirecektik.Yaverindim senin özledim ben o günleri abi peki ya sen ?

tumblr_mo2nreZEKa1rk17eho2_250.gif
Ona diye kimi kastettiğim çok iyi bilinmeli :(

7.Puanlar az mesajlı renkdaşlarımızdan biri olan @İnanç Eray 'dan geliyor

Glory Whipping Scene 10

iyi kotu ve cirkin (Final sahnesi) 8

Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık 6

Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor) 5

Esaretin Bedeli - Mükemmel Bir Sahne 3

Dillon! HandShake Predator 2

The Shining Room 237 1

Genel Puan Durumuu:

1. Esaretin bedeli harika sahne******************************************************46
  2. Glory Whipping Kırbaç Sahnesi***************************************************30
  3. İyi Kötü Çirkin Final Sahnesi********************************************************26
  4. "I like the way you die, boy"-Kırbaç***********************************************25
  5. Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık**********************24
  6. Ufuk bayraktar pompaa***************************************************************22
  7. Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor)**************************************************20
  8. Cinnet Bisiklet sahnesi***************************************************************18
  9. Leyla ile Mecnun - Arda: Bunun için mi çağırdın,yıkanıyordum.******************16
  10. Vurucam Kırbacı************************************************************************10
  11. Predator 1987,Dillon! HandShake Predator*******************************************8

@Emrah Yıldırım Benim geçen yarışmadaki 2.liğimin ödülleri halen verilmedi.75 laykımı verin de 2000 layk yapayım.

ohoooo benım emeklı olduğu yarısmadakı 1.liğin ödüllerini vermedi.üstelık emeklı oluyor falan dıye ödullerı fazla fazla vaadetmıstı.

alayı çakal bunların.

Bizde kimsenin laykı kalmaz gerekirse tek tek kendim atarım @Uğur İz kardeşde

hava yapmayı bi kenara bırakırsam,verdik onu sana unutuyomusun napıyorsun :Dbenden habersiz bidaha kazandıysan bilemem :D

8.Puanlarımızz Smod Abim @Emrah Yıldırım 'dan geliyor .

10 Puan - Leyla ile Mecnun (Normalde 10 puan verilecek bir sahne değil,başka sahne ile katılsan daha iyi olurdu ama L&M hatrına verdim :D)

8 Puan - Sadri Alışık

6 Puan -Glory Whipping

5 Puan- İyi,kötü,çirkin

3 Puan - Esaretin Bedeli - Mükemmel Bir Sahne

2 Puan - Vurucam kırbacı

1 Puan -HandShake Predator

Sona yaklaşıyoruz o kadar az katılımlı olduki zaten :D

9.Puanlar @Kemal Bulur 'dan geliyooor :)

10 Tatar Ramazan

8 Vurucam Kirbaci

6 Esaretin Bedeli

5 iyi kötü çirkin

3 Glory

2 Leyla ile Mecnun

1 Ufuk Bayraktar pompa

"Pompa" ya ayıp ediliyor... :nargile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt