4.GSC | Sahne-Replik Yarışması | Türk-Yabancı | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vurucam kırbacı ile katılan alpayı yarışmalardan men etmeliyiz ,bu kadarı da fazla artık:mad:

10.Puanlar adamın diplerinden @UğurYılmaz 'dan geliyor :D :D

10 Esaretin Bedeli

8 Glory Whipping Kırbaç Sahnesi

6 Ufuk Bayraktar Pompa

5 Vurucam Kırbacı

3 Tatar Ramazan Müdüre Çıkışıyor

2 Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık

1 Predator

Ne kırbaçmış be kardeşim, 11 sahnenin yarısı kırbaçlıydı.

Şampiyonluğunu Garantileyen @Tolga Aybakan 'ı gönülden Tebrik ediyoruz, ŞİKEYE KAFA ATTI ! :f50::f50::f50::f50::f50::melo::melo::melo::melo::biggringift::biggringift::biggringift::bgking1::biggringift:

epic_handshake_by_dillon_and_dutch_by_miloslavvonranda-d5dx2qi.jpg

:( Ölmüs olsalardi, kemikleri sizlardi...

Puan veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim. İlk şampiyonluğum sahne yarışmasında. Hakettiğimi de düşünüyorum.

2. ve 3.'de hakettiği yerde diyebiliriz.

:007:

Genel Ve SON PUAN DURUMU :

Esaretin bedeli harika sahne************************************************************65

Glory Whipping Kırbaç Sahnesi***********************************************************47

İyi Kötü Çirkin Final Sahnesi***************************************************************36

Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık*********************************34

Tatar Ramazan(müdüre çıkışıyor)*************************************************************33

Ufuk bayraktar pompaa************************************************************************29

Leyla ile Mecnun - Arda: Bunun için mi çağırdın,yıkanıyordum.**********************************28

Vurucam Kırbacı**********************************************************************************25

"I like the way you die, boy"-Kırbaç************************************************************25

Cinnet Bisiklet sahnesi***********************************************************************18

Predator 1987,Dillon! HandShake Predator******************************************************10

11.PUANLAR İse Alt Sıraları Değiştirebilecek olan Puanlar @Alpay Asma Abimden geliyoor

10 puan-Glory Whipping

8 puan- The Shining-Room

6 puan-Esaretin Bedeli

5 puan-Sadri Alışık-Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne

3 puan-Leyla İle Mecnun-Arda

2 puan-Predator-Handshake

1 puan-İyi Kötü Çirkin-Final Sahnesi

İlk 3:

Esaretin bedeli harika sahne*********************71

Glory Whipping Kırbaç Sahnesi**********57

Yalnızlığı En Güzel Anlatan Sahne Belki De.. Sadri Alışık*************39

Alpay Asma yine 1 puan verdi ve beni ilk 3'ten etti.Ciddi ciddi sinir olmaya başladım kendisine. :mad-49:

oha gümüs madalya:encouragement: eyvallah arkadaslar.

tebrikler tolga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt