4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Yok yahu. Bende AMF Giggs oynar ben neden kasıyorum ki. Cenk bak bakalım nasıl olmuş taktik

-------------Forlan------Milito------------

---Di Maria--------Giggs-------------Messi

-----------------Fletcher-----------------

Abidal------Ferdinand--Pique-----G.Johnson

------------------Valdes------------------

Yuh takıma bak!

Seni Galatasaray'a sportif direktör yapmayan utansın Rıza!

:D

Rıza abi stoperlerine çok güveniyorsun, haklısın da.Ama orta sahan defansif yönden eksik.

Obi Mikel - Motta - Nuri Şahin var sana orta sahada verebileceğim.Anlaşma zemini oluşturabiliriz dilersen.

Gerçek transfer görüşmeleri de Cank-Rıza arasındaki gibi mi geçiyor aceba...

:lol:

Pato-Adebayor yapalım Onur Nigdeli.

Yok yahu. Bende AMF Giggs oynar ben neden kasıyorum ki. Cenk bak bakalım nasıl olmuş taktik

Abi Giggsi al ordan bi tane MC koy bence.Orta sahan folloş olur böyle:)

Rıza abi stoperlerine çok güveniyorsun, haklısın da.Ama orta sahan defansif yönden eksik.

Obi Mikel - Motta - Nuri Şahin var sana orta sahada verebileceğim.Anlaşma zemini oluşturabiliriz dilersen.

Cenk tek ön libero oynayacağım. Aslında Fletcher B2B gibi biraz, defansif yönü zayıf haklısın. Senin önerdiğin adamlardan sadece Obi Mikel biraz işime yarar ama Fletcher'dan fazlası olur mu sence. Bence olmaz. Fletcher bence Nuri ve Motta'dan daha iyidir zaten.

Ben defansıma güvendiğim için zaten tek ön libero ve çift forvet oynamaya karar verdim

Arda Turan: Büyük takımlar çift forvetle oynamalıdır. Stoperlerimizin bazen rakip takımın forvetleriyle birebir kalabileceğini göze almalıyız. Bu şekilde büyük takım olunur :D

Pato-Adebayor teklifi red edildi .

Riza Demir Kanat ve Ofansif orta saha ariyorsun . Nani - Robinho -Seedorf - Benayoun gibi oyunculari satiyorum goz at istersen ?

Pato-Adebayor teklifi red edildi .

Riza Demir Kanat ve Ofansif orta saha ariyorsun . Nani - Robinho -Seedorf - Benayoun gibi oyunculari satiyorum goz at istersen ?

Sadece Nani, sen ne istersin?

Edit: Yok vazgeçtim. O adamlar bana göre değil sanki. Kanat almaktan vazgeçmiştim zaten. Bana CM ve DMF lazım

Sadece Nani, sen ne istersin?

Edit: Yok vazgeçtim. O adamlar bana göre değil sanki. Kanat almaktan vazgeçmiştim zaten. Bana CM ve DMF lazım

Fletcher olabilir ama Nani'ye Onur Arslan ile bir gorusmem var ondan sonra kesin bir sey soyleyebilirim .

Editlemediğimi görmedin galiba Onur. Bana CM lazım, başka bişey istemiyorum. Sadece CM lazım.

Rıza abi istersen Chivu - Obi Mikel yapabiliriz.

Senin de alternatifin olur.

7029.jpg

Park satılıktır - karşılığında bir CMF,AMF ya da SMF isterim.

Busquets satılıktır karşılığında bir CB ya da libero isterim.

Bütün yedeklerim satılıktır.

Leblebi gibi gol yeme niyetin mi var abi ? Bırak AMFyı falan , hem Giggsin yerin bi orta saha bul , bulamazsan Muntariyi oynat , senin yazdığın gibi oynarsan b.. yersin , Di Maria , Messi , Forlan , Diego Milito hepsi ofansiv oyuncular , bir ofansiv oyuncu daha kaldiramaz bu kadro ;)

Leblebi gibi gol yeme niyetin mi var abi ? Bırak AMFyı falan , hem Giggsin yerin bi orta saha bul , bulamazsan Muntariyi oynat , senin yazdığın gibi oynarsan b.. yersin , Di Maria , Messi , Forlan , Diego Milito hepsi ofansiv oyuncular , bir ofansiv oyuncu daha kaldiramaz bu kadro ;)

Kim oğlum ofansif bi tane daha. Giggs AMF burda. Onu göndericem işte yerine CM alıcam

Kim oğlum ofansif bi tane daha. Giggs AMF burda. Onu göndericem işte yerine CM alıcam

Tamam iste oyle olur ozaman ama sen AMF arıyorum diyordun o yüzden öyle dedim , CM alirsan super olur ama AMF alırsan çok ofansiv olur kadron :)

Tamam iste oyle olur ozaman ama sen AMF arıyorum diyordun o yüzden öyle dedim , CM alirsan super olur ama AMF alırsan çok ofansiv olur kadron :)

Bakarsın böyle çıkarım Dıamond oynarım belli olmaz. Ama Giggs'e çok güvenmiyorum AMF olarak. Yerine bi tane AMF bulursam banko Diamond oynarım

Geri
Üst Alt