- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası
Kadrom bu gençler, takas tekliflerinizi beklerim.
Kadrom bu gençler, takas tekliflerinizi beklerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada demin bi elclasico yapayım dedim madrid tam anlamıyla ezildi 90 dk sonunda kaleye atabildiği şut sadece 2 ydi barcanın oyuncuları değişmeine rağmen sistemi değişmemiş lescott çok sağlamdı lescottu satmak şampiyonluğu satmaktır bana göre
yarına kadar herkes sistemlerini kadrolarını pm atsınnda maçlara başlayalım ufaktan
mert bu arada sölediğin hypercam dandik çıktı o ne öle![]()
bunuda deneyelim bakalım ama bu da olmazsa zor video işi mecbur simulate yapıp capslerle idare edicezGameCamı denesene hocam .
bunuda deneyelim bakalım ama bu da olmazsa zor video işi mecbur simulate yapıp capslerle idare edicez
bunuda deneyelim bakalım ama bu da olmazsa zor video işi mecbur simulate yapıp capslerle idare edicez
Beyler bana bi tane kanat yada AMF yokmu yahu. Bir taneniz de çıkıp demedi ki al abi ayıp ettin. Hadi bekliyorum ama
Kolarov'u al istersen abi.
Bale de olabilir ama tandeminden birini alırım.
Anlamam manager fenicır, Cenk yönlendirdi geldim... :lol:
Bale iyimiş aslında ama Tandemi bozmak mı dersen malesef olmaz. İnatla bozmucam. Gerekirse AMF Boateng'i oynatıcam ama yinede bozmucam
Sen bilirsin abi.Sende Chivu gibi bir isim de var,onu da oynatabilirsin.Benden de Bale'i almış olursun.
![]()
Yok o bana takas teklif etti ondan cagırdı. Sen var mısın oyunda?