4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Fatih ne zaman başlıcak turnuva. Geliyoın gidiyon bi cacık yok. Millette rahat rahat takılıyor versene bi tarih o zamana kadar takaslar falan hallolsun. Hem sadece diziliş mi belirlicez, takımın atağı, defansı falan filan bunları gösteren verileri vercez mi, hiç bişey belli değil, nerdesin sen?

Fifada Her bi oyuncu için nekadar defansa katkı nekadar ofansa katkı versin diye belirleyebilirsiniz....

Defans : Low Medium High

Ofans : Low Medium High:

Fatih biliyorsun dimi bunları nereden yapıcağını , yaz buraya biraz bilgilendir , son gun bugun olsun yarin maclari baslat artik...

Park'a karşılık ya Fletcher ya Di Maria lazım bana AMF,CMF ya da SMF istediğim için. Bu takaslar da büyük ihtimalle senin işine gelmez, ondan salla.

Evet beyler : NANI - PATO - ROBINHO gibi oyuncular takasa aciktir karsiliginda saglam sol bek ya da cift yonlu orta saha istiyorum . 2-3 lu takaslarda Bosingwa-Seedorf-Benayoun vs gibi oyuncular da veebilirim makul teklifleri bekliorm . :)

Evet beyler : NANI - PATO - ROBINHO gibi oyuncular takasa aciktir karsiliginda saglam sol bek ya da cift yonlu orta saha istiyorum . 2-3 lu takaslarda Bosingwa-Seedorf-Benayoun vs gibi oyuncular da veebilirim makul teklifleri bekliorm . :)

Çift yönlü ortasaha demek.

G.Barry,Vieira,Lass 3'ü de kralıdır vallaha :)

Karşılığında Nani'yi alırım.

Sol bek : Kolarov,Vermaelen,Bale

Çift yönlü O.Saha : Obi Mikel,Motta,Nuri Şahin

Evet hangilerini vereyim?

Beyler 3 tane CM yani çift yönlü ortasaha oyuncumu takasa açıyorum.Barry,Lass ve Vieira Karşılığında cazip bir adam verirseniz olur bu iş.

Takas sistemi çok kötü işliyor, ben bu turnuvayı hiç benimseyemedim. Takım kadrolarının resim olarak verilmesi ve takasların kadrolar üzerinde update edilmemiş olması cidden yeni yapılacak takasları zorlaştırıyor. Kim nerede hiç bilgim yok.

Nuray ve Umut kutularinizi bosaltin Cenk cevabini bekliyorum .

Onur Niğdeli kutunu temizler misin?

Kamu Aydınlatma Platformu

F.C. Chelsea takımı oyuncularından Pato,Clarence Seedorf,Yossi Benayoun ve Robinho'nun transferleri ile ilgili kulüpleri ile görüşmeler başlamıştır.Gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

F.C. Internazionale Milano

Cenk kutunu bosalt :D .

Geri
Üst Alt