4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

7029.jpg

Kadrom bu gençler, takas tekliflerinizi beklerim.

yarına kadar herkes sistemlerini kadrolarını pm atsınnda maçlara başlayalım ufaktan

mert bu arada sölediğin hypercam dandik çıktı o ne öle :o

bu arada demin bi elclasico yapayım dedim madrid tam anlamıyla ezildi 90 dk sonunda kaleye atabildiği şut sadece 2 ydi barcanın oyuncuları değişmeine rağmen sistemi değişmemiş lescott çok sağlamdı lescottu satmak şampiyonluğu satmaktır bana göre

bu arada demin bi elclasico yapayım dedim madrid tam anlamıyla ezildi 90 dk sonunda kaleye atabildiği şut sadece 2 ydi barcanın oyuncuları değişmeine rağmen sistemi değişmemiş lescott çok sağlamdı lescottu satmak şampiyonluğu satmaktır bana göre

Lescotın yerine Thiago Silvayı koyarsan o takım uzaydada şampion olur ;) :D

------------------------------------Akinfeev----------------------

----Arbeloa-----------Pepe---------------------------Tiago Silva----------------Evra----------

-------------------------Toure-------------------Cambiasso--------------------------------

--------Lennon---------------------Sneijder-------------------------------Ronaldo

-------------------------------------Torres------------------------------------------

Yedekler : Marcelo , Diarra , Gago , Babel , Chamakh , Adriano , Squilacci

Artık takas yapmayı duşunmuyorum ama teklifleriniz varsa PM atabilirsiniz , yedek oyuncularimi takas yapabilirim.

Nuray mesaj kutun dolu Onur Arslan bu konu ve Fm ile ilgili konusmamiz lazim msn i ekle bi zahmet .

Onur Nigdeli.

Pato-Adebayor? Ne diyorsun.

Beyler bana bi tane kanat yada AMF yokmu yahu. Bir taneniz de çıkıp demedi ki al abi ayıp ettin. Hadi bekliyorum ama

Beyler bana bi tane kanat yada AMF yokmu yahu. Bir taneniz de çıkıp demedi ki al abi ayıp ettin. Hadi bekliyorum ama

Kolarov'u al istersen abi.

Bale de olabilir ama tandeminden birini alırım.

Anlamam manager fenicır, Cenk yönlendirdi geldim... :lol:

Bale iyimiş aslında ama Tandemi bozmak mı dersen malesef olmaz. İnatla bozmucam. Gerekirse AMF Boateng'i oynatıcam ama yinede bozmucam

Sen bilirsin abi.Sende Chivu gibi bir isim de var,onu da oynatabilirsin.Benden de Bale'i almış olursun.

:)

Sen bilirsin abi.Sende Chivu gibi bir isim de var,onu da oynatabilirsin.Benden de Bale'i almış olursun.

:)

Yapma Cenk kanıma giriyorsun. Olur mu canım tandemde Chıvu mevcutların yerini dolduramaz. Olmaz olmaz boşuna uğraşma. Vay arkadaş galiba Boateng oynayacak AMF

Yok yahu. Bende AMF Giggs oynar ben neden kasıyorum ki. Cenk bak bakalım nasıl olmuş taktik

-------------Forlan------Milito------------

---Di Maria--------Giggs-------------Messi

-----------------Fletcher-----------------

Abidal------Ferdinand--Pique-----G.Johnson

------------------Valdes------------------

Geri
Üst Alt