Cevap: 4.GsCimbom Football Manager Şampiyonası
beyler ekleyin msne
yavaş yavaş toplanalım
edit . [email protected]
beyler ekleyin msne
yavaş yavaş toplanalım
edit . [email protected]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifa'daki adamların değerlerini nereden görebiliriz gencolar?
dün verdiydim linki dosyada çoğu oyunucunun var
https://rs896tl.rapidshare.com/#!download|896tl3|415831065|FIFA_11_Overall_Compar isons.docx|16|R~A9E7B07647BC4B7DEB0F76CADC2E592F
zaten takımlar belli olduktan sonra ben kadroların capslerini koyucam overalları gözükür şekilde
Bu link de nereden bakıcaz değerlere
Draft sistemi rezalet oldu ve yarida kaldi basim agridi resmen. Kuralarda biraz sansimiz yaver giderse sampiyon oluruz .

Abi Onur Aslan futbolcu secebilseydi olurdu o is ama hep seçilmiş ya da listede olmayan adamların ismini verdi![]()
Bu arada 6 oyuncum iyi. Umarim kurada da dogru durust oyuncular gelir.Abi Onur Aslan futbolcu secebilseydi olurdu o is ama hep seçilmiş ya da listede olmayan adamların ismini verdi![]()
cech dedim burada verilen linkte adı var siz yok dediniz , ben vakit kaybettirmedimki olabildiğince hızlı söylemeye çalıştım söylediğim ilk 3-4 kişiyi saniyesinde yazdım.
Chelsea
Name FIFA 10 - Overall FIFA 11 - Overall
P. Cech 85 84
bu değil mi liste
, liste ilk sayfada verik ordan bakman gerekirdi Abi Onur Aslan futbolcu secebilseydi olurdu o is ama hep seçilmiş ya da listede olmayan adamların ismini verdi![]()
cech dedim burada verilen linkte adı var siz yok dediniz , ben vakit kaybettirmedimki olabildiğince hızlı söylemeye çalıştım söylediğim ilk 3-4 kişiyi saniyesinde yazdım.
Chelsea
Name FIFA 10 - Overall FIFA 11 - Overall
P. Cech 85 84
bu değil mi liste
. Bir de sikintinin en buyugu surdan doguyodu bir cok onemli futbolcu yoktu cidden adamin soyledigi futbolcular normalde rahat rahat liseteye girecek oyunculardi . Simdiden soyliyeyim bu turnuvadan sonra 1 ay icinde bir turnuva duzenlemeyi planliyorum yine draft sistemi olacak ama kademeli draft olacak . Neyse sonra anlatirim
Buarada suan icin takimimdan cok memnununm bkz: Ibrahimovic -Tevez - Iniesta - David Silva - Samuel - Pirlo
Ribery , Hulk , Schweisteiger , Cech , Alexis Sanchez![]()