4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GsCimbom Football Manager Şampiyonası

Yardımcı alımı vardır beyler.

Fifa'daki adamların değerlerini nereden görebiliriz gencolar?

Draft sistemi rezalet oldu ve yarida kaldi basim agridi resmen :D . Kuralarda biraz sansimiz yaver giderse sampiyon oluruz .

Draft çok renkli geçti beyler bilginiz olsun , ortam çok gergindi herkez futbolcu avındadı adeta , o yüzden draftı sonlandıramadan kuraya geçtik :D

Draft sistemi rezalet oldu ve yarida kaldi basim agridi resmen :D . Kuralarda biraz sansimiz yaver giderse sampiyon oluruz .

Abi Onur Aslan futbolcu secebilseydi olurdu o is ama hep seçilmiş ya da listede olmayan adamların ismini verdi :asd:

Abi Onur Aslan futbolcu secebilseydi olurdu o is ama hep seçilmiş ya da listede olmayan adamların ismini verdi :asd:

cech dedim burada verilen linkte adı var siz yok dediniz , ben vakit kaybettirmedimki olabildiğince hızlı söylemeye çalıştım söylediğim ilk 3-4 kişiyi saniyesinde yazdım.

Chelsea

Name FIFA 10 - Overall FIFA 11 - Overall

P. Cech 85 84

bu değil mi liste

cech dedim burada verilen linkte adı var siz yok dediniz , ben vakit kaybettirmedimki olabildiğince hızlı söylemeye çalıştım söylediğim ilk 3-4 kişiyi saniyesinde yazdım.

Chelsea

P. Cech 85 84

bu değil mi liste

Ya hocam sorun yok zaten , ne guzel gulduk bizde :asd: , liste ilk sayfada verik ordan bakman gerekirdi :)

:D . Bir de sikintinin en buyugu surdan doguyodu bir cok onemli futbolcu yoktu cidden adamin soyledigi futbolcular normalde rahat rahat liseteye girecek oyunculardi . Simdiden soyliyeyim bu turnuvadan sonra 1 ay icinde bir turnuva duzenlemeyi planliyorum yine draft sistemi olacak ama kademeli draft olacak . Neyse sonra anlatirim :D

Buarada suan icin takimimdan cok memnununm bkz: Ibrahimovic -Tevez - Iniesta - David Silva - Samuel - Pirlo

Akinfeevin oldugu listede Cechin olmamasida Fatih Canın başarısı :o

Chelsea

P. Cech 85 84

bu değil mi liste

Liste o degil, ilk sayfada verilen oyuncularin overall'ari ki, bir b.ka da yaramadi... Ilk sayfaya bak liste icin. :)

:D . Bir de sikintinin en buyugu surdan doguyodu bir cok onemli futbolcu yoktu cidden adamin soyledigi futbolcular normalde rahat rahat liseteye girecek oyunculardi . Simdiden soyliyeyim bu turnuvadan sonra 1 ay icinde bir turnuva duzenlemeyi planliyorum yine draft sistemi olacak ama kademeli draft olacak . Neyse sonra anlatirim :D

Buarada suan icin takimimdan cok memnununm bkz: Ibrahimovic -Tevez - Iniesta - David Silva - Samuel - Pirlo

Ribery , Hulk , Schweisteiger , Cech , Alexis Sanchez :D

Geri
Üst Alt