4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Ne oldu lan takas mı yaptınız. Nuray bana kanat versene bi tane

Biraz haraket yav ? Hic ses yok ilgilenen yok takas sezonu takimlar iyi yedekler var ama kimseden ses yok dogru duzgun !!!

Biraz haraket yav ? Hic ses yok ilgilenen yok takas sezonu takimlar iyi yedekler var ama kimseden ses yok dogru duzgun !!!

Onur sende adam gibi stoper yok.

Benim yedekteki stoperlere bak.Bana Pato'yu ver.

İstersen Motta'yı da alabilirsin.

Higuain , Benzema , S.Keita , Pedro bunalra teklif varsa alayim :D

Sansima tukureyim. Bu ne yedekler yahu? En nefret ettigim iki takimin yedekleri gelmis. :o Kura nasil cekilmis? Milan ve Liverpool komple benim takimda.

Onur sende adam gibi stoper yok.

Benim yedekteki stoperlere bak.Bana Pato'yu ver.

İstersen Motta'yı da alabilirsin.

Kolo Toure'yi aldim Nuri karsiliginda Toure ve Interdeki Samuel defans ikilim oldu ki cok memnunum fakat Pato'yu sana satabilirim Bale karsiliginda =) .

Kolo Toure'yi aldim Nuri karsiliginda Toure ve Interdeki Samuel defans ikilim oldu ki cok memnunum fakat Pato'yu sana satabilirim Bale karsiliginda =) .

Sistemim çöküyor.

Aslında orta sahayı bozma niyetim yok.Fakat Motta veya Mikel'den vazgeçebilirim sağlam bir forvet için.

Ama tok satıcıyım.Santa Cruz ve Chamakh gibi de rahat oynayabilecek iki santrafor var elimde.

Sistemim çöküyor.

Aslında orta sahayı bozma niyetim yok.Fakat Motta veya Mikel'den vazgeçebilirim sağlam bir forvet için.

Ama tok satıcıyım.Santa Cruz ve Chamakh gibi de rahat oynayabilecek iki santrafor var elimde.

Senin anormal sakilde forvete ihtiyacin var dostum . Pato oyunun en iyi forvetlerinden ayrica Nani'yi de satiyorum Bale'i satardan Nani'nin ortalamasi 83 Bale 81 fakat ben sol bek aradigim icin Bale'i istiyorum onu sol bekte oynaticam seninle takasa gidebiliriz gibi geliyor Pato+Nani=Bale+Cambiasso tarzi bir sey yapabiliriz . Pato = 83 Nani = 83 Bale = 81 Cambiasso = 82 overallerde sen karli cikiyorsun ben sistemime uygun adam buluyorum vs dusun derim .

Senin anormal sakilde forvete ihtiyacin var dostum . Pato oyunun en iyi forvetlerinden ayrica Nani'yi de satiyorum Bale'i satardan Nani'nin ortalamasi 83 Bale 81 fakat ben sol bek aradigim icin Bale'i istiyorum onu sol bekte oynaticam seninle takasa gidebiliriz gibi geliyor Pato+Nani=Bale+Cambiasso tarzi bir sey yapabiliriz . Pato = 83 Nani = 83 Bale = 81 Cambiasso = 82 overallerde sen karli cikiyorsun ben sistemime uygun adam buluyorum vs dusun derim .

Bale + Motta = Robinho + Pato yapalım.

Öyle de ikimizin işine yarayan oyuncuları takaslamış oluruz.

Cambiasso'yu verebilmem için çok tatmin edici bir teklif şart.

Bale + Motta = Robinho + Pato yapalım.

Öyle de ikimizin işine yarayan oyuncuları takaslamış oluruz.

Cambiasso'yu verebilmem için çok tatmin edici bir teklif şart.

Cok tatmin edic bir teklif yaptim ama sen kaziklamak istiyorsun o yuzden simdilik askiya aldik gorusmeleri :p .

Cok tatmin edic bir teklif yaptim ama sen kaziklamak istiyorsun o yuzden simdilik askiya aldik gorusmeleri :p .

Alakası yok.

Çünkü ; Pato sende yedek kalacak.Robinho'nun da ilk 11'e gireceğini düşünmüyorum senin kadroda.

Ben senden iki yedek oyuncunu istiyorum.

Senin ilk 11'ine iki oyuncu veriyorum.Üstelik biri benim ilk 11'imden.

Sol bekin yok.İstersen Vermaelen'i de verebilirim.Onun için de takasa açığım.

Olayı bir de öyle düşün.

Overall'lar tamamen saçmalık,olay senin sisteminde bitiyor.

Khedira'yı turnuvanın yıldızı yaptım ben geçen turnuvada.

Not : Kolarov + Bale'de olabilir.

Alakası yok.

Çünkü ; Pato sende yedek kalacak.Robinho'nun da ilk 11'e gireceğini düşünmüyorum senin kadroda.

Ben senden iki yedek oyuncunu istiyorum.

Senin ilk 11'ine iki oyuncu veriyorum.Üstelik biri benim ilk 11'imden.

Sol bekin yok.İstersen Vermaelen'i de verebilirim.Onun için de takasa açığım.

Olayı bir de öyle düşün.

Overall'lar tamamen saçmalık,olay senin sisteminde bitiyor.

Khedira'yı turnuvanın yıldızı yaptım ben geçen turnuvada.

Not : Kolarov + Bale'de olabilir.

Evet olay benim sistemde bittigi icin bu teklifi yaptim zaten overalleri daha iyi oldugu halde onerdim . Dogru soyluyorsun buyuk ihtimal Pato+Robinho+Nani bende yedek kalacak fakat su da bir gercekki bu adamlar karsiliginda daha iyi takaslar yapabilirim . Neyse simdilik askiya alalim bu isi daha guzel teklifler alabilecegimi dusunuyorum cunku . Eger boyle olmazsa ve sen hala istekli olursan o zaman gorsuruz ..

Onur önce seninle masaya oturduğum için şu takası sonuçlandırmak isterim, yoksa başka tekliflere döneceğim.

Benimle hangi oyunculari takas etmek istersiniz diye soracagim, Essien'den girip Robben'den cikacaklar. Sonra da bana Suleyman Hurma diyecekler. :D

Cahangir Azeri kardesim :) . Evra ve Essien icin neler istersin bir yaz bana ozelden . Senin de forvete ihtiyacin var gibi ve bende bolca forvet var .

Geri
Üst Alt