4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

ilk maçları tamamlıcaz bu gün zaten sadece rövanşlar kalıcak

bu arada söylemişim ama tam izah etmedim sanırım takas yok :o

yani turnuva modu olduğu için kadrolarda herangi bi değişiklik mümkün değil benim elimde olan bişey yok dünden itibaren yaptığınız takasların hepsi geçersiz :p

Rıza abi ne oldiiiii :D :yoji:

ayrıcada bi takım eleştiriler gelmiş turnuvamız hakkında

resmi bir şampiyona olan turnuvamız bilindik futbol kuralları çerçevesinde oynanmaktadır yani kırmızı kartlar sakatlıklar vs. gibi olaylar elbbette olucaktır asıl bunları olmaması anormal idir netekim bu tür mesnetsiz aşağılayıcı ifadeler tamamen fiyasko ve art niyetlilikten başka birşey olmadığını büyük bir üzüntüyle söyleyip hezeyan içerisinde izlemekteyiz maalesef bu tür olayları .

kamoyuna saygıyla duyurulur

Zaten kırmızı kart, sakatlık falan olmazsa yedeklere ne gerek var ki. Böyle daha iyi oldu.

Zaten kırmızı kart, sakatlık falan olmazsa yedeklere ne gerek var ki. Böyle daha iyi oldu.

Kırmızı kart sakatlık bilgisi verilmedi. O zaman adam gibi random olsaydı. Randomdan 3 tane forvet geldi bir tane bile stoper yok. Saçmalık yani. Olmaz öyle şey. Eğer takaslar gerçekleşmezse çekiliyorum söyleyeyim.

Kırmızı kart sakatlık bilgisi verilmedi. O zaman adam gibi random olsaydı. Randomdan 3 tane forvet geldi bir tane bile stoper yok. Saçmalık yani. Olmaz öyle şey. Eğer takaslar gerçekleşmezse çekiliyorum söyleyeyim.
chivu stoper hocam

takas işi ise dediğim gibi mümkün değil oğlu değil maalesef save oyun turnuva modu

çekilirsenizde yapıcak bişey yok eyvallah derim

Çekilmek ne abi? Artık başladık bitirmek yakışır bize. Elindeki kadroyla oynarsın, Chivu stoper oynuyor. Takas mumkun değil çunku turnuva modunda oynatıyor Fatih, yani ona bağlı bişey değil.

ayrıcada bi takım eleştiriler gelmiş turnuvamız hakkında

resmi bir şampiyona olan turnuvamız bilindik futbol kuralları çerçevesinde oynanmaktadır yani kırmızı kartlar sakatlıklar vs. gibi olaylar elbbette olucaktır asıl bunları olmaması anormal idir netekim bu tür mesnetsiz aşağılayıcı ifadeler tamamen fiyasko ve art niyetlilikten başka birşey olmadığını büyük bir üzüntüyle söyleyip hezeyan içerisinde izlemekteyiz maalesef bu tür olayları .

kamoyuna saygıyla duyurulur

bunlar turnuva başlamadan açıklanacaktı. Herkes kendine göre turnuva yapıyor, o zaman herkes kendi kuralını açıklayacak. Sen maçların başlama tarihini verdin mi Fatih?

Bunun cevabını verir misin bana? Ben mi kaçırdım gözümden yoksa sen takasların bitiş tarihini veya maçların başlama tarihini verdin mi? Gerçekten cevabını bekliyorum?

bunlar turnuva başlamadan açıklanacaktı. Herkes kendine göre turnuva yapıyor, o zaman herkes kendi kuralını açıklayacak. Sen maçların başlama tarihini verdin mi Fatih?

Bunun cevabını verir misin bana? Ben mi kaçırdım gözümden yoksa sen takasların bitiş tarihini veya maçların başlama tarihini verdin mi? Gerçekten cevabını bekliyorum?

Haklısın Fatih bilgilendirmede biraz zayıf kaldı. Takaslar nezaman biticek, maçlar nezaman başlayacak, taktikler nasıl olucak bunları söylemedi ama artık yapıcak bişey yok bidaki turnuva herkez daha dikkatli olur, şimdi birşeyi değiştiremeyizki hocam boşuna negatif hava yaratırız.

Haklısın Fatih bilgilendirmede biraz zayıf kaldı. Takaslar nezaman biticek, maçlar nezaman başlayacak, taktikler nasıl olucak bunları söylemedi ama artık yapıcak bişey yok bidaki turnuva herkez daha dikkatli olur, şimdi birşeyi değiştiremeyizki hocam boşuna negatif hava yaratırız.

Ben takımımı Ömer Fatih TEZEMİR isimli üyeye bırakıyorum. O Fatih Can'a kendi taktiğini verir. Bir dahaki turnuvayı dört gözle bekliyorum. Herkese başarılar arkadaşlar.;)

Fatih Can ahım tuttu aga bak ben yokum diye isyan çıkmış :D

Fatih Can özel mesaj atıyoz cevap versene kardeş.

Son şampiyonun olmaması büyük fiyasko. Draft, takas, kadrolar vs. herşey yanlış gitti bu turnuvada.

Maçlar akşam 7 de diye bana mesaj gönderdi. Ne maç oynatması

Bir daha ki turnuvayı yaklaşık 1 hafta sonra ben düzenliyorum.Orta seviye takımlar olacak ve draft falan derdi de olmaz.Kafamda güzel bir format var isterseniz söyleyebilirim.

son şampiyon yok lan turnuvada :D Haksız kazanç bu turnuvanın kazanına şampiyon gözüyle bakmam ben :D

Panpa bizim turnuva efsaneler arasına girdi ama bizi dikkate alan olmamış :) Bende sana elendim yarı finalde yani hakkımızdı bi öncelik :D

Geri
Üst Alt