- 21 Ocak 2010
- 72.607
- 51.064
- 5.003
Onun da bacağını sana takmamız gerekebilir amayav benim bacağımı alın takın bir şeyler yapın taş gibi topçu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun da bacağını sana takmamız gerekebilir amayav benim bacağımı alın takın bir şeyler yapın taş gibi topçu herif
Galatasaray, Mauro Icardi'nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı!
Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasındaki Onvo Antalyaspor karşılaşmasında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Ismail Jakobs’un tedavisine başlanmıştır.
bjk maçına yetişmez ama icardi'de yırtık da vardı. bunda sadece zorlanma ve kanama diyor. milli ara dönüşü oynamaya başlar.Galatasaray, Mauro Icardi'nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı!Icardi için öngörülen tedavi süreci 3-6 hafta arasında.1 Eyl 2024
Dün aynısını dedim üçlü oynayıp nelson Apo davinson falan çıkmak daha hayırlı olurJakops un yokluğunda 3 lü oynamak daha mantıklı olur. Sağ bek zaten yok sol bek de Berkan ı oynatmak yerine 3 lüye dönmek lazım.