#4 Ismail Jakobs

Galatasaray'ın en kritik maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ismail Jakobs'la yollar ayrılıyor.Tecrübeli futbolcunun menajerine ve Monaco'ya oyuncunun bonservisinin alınmayacağı iletildi.

nasıl yaw zorunlu satın alma

mümkün mü bu? mümkün ise müthiş olur

Bu arkadaşın sakatlığı nedir tam olarak ne zaman dönecek hiçbir bilgi yok. 3 hafta önce Ajax maçında oynayabilir mi diye kadroya alınmıştı şimdi ortada bile yok nasıl bir sakatlıkmış bu ben anlamadım cidden. Gerçekten en sevmediğim oyuncu tipi kronik sakat oyuncular kötü oyuncuya bile tahammülüm var ama kronik sakat oyuncuya tahammül edemiyorum. 2 maç üst üste oynama garantisi olmayan oyuncular alınmamalı bu takıma artık.

Bu kronik sakati transfer eden ve ettiren herkesin dava edilmesi gerekiyor. 9M euro gibi bir bonservis bedeli ödendi

Bence bunun futbol hayatı bitme noktasında.
Max amerikada falan sağlık futbolu oynar

zırt pırt sakatlanması çok fazla boş vakiti olması ve laylaylomlaşması anlamına da gelir. Başımıza daha ciddi sorunlar açmadan dehlenmeli de nasıl olacak bakalım. Galatasaray'ın çok acil transfer işlerine bakan profesyonel bir ekip kurması lazım bizim yönetim çok fena sıvıyor teknik direktörüyle beraber.

Sezon bitti zaten hiç zahmet etmesine gerek yok.
4 hafta sonra 5 maç kalıyor.

3 milyon verelim sözleşmeyi bozsunlar. Başka takıma çakarlar para çıkarırlar belki

pompadan beynine kan gitmiyo artık. şu dandik ligde naptın da böyle ömürlük sakatladın kendini manyak adam.

Hızlı olup tempo yapınca direkt sakatlanan 3 maç oynayıp 5 maç olmayan beklerden nefret ediyorum üst düzey olanları da dahil.Reece james dahil böyle bir adam istemem ben şahsen.Gerekirse ortalama olsun her maç oynasın.3-4 milyona ortalama , kohn gibi defansif farkındalığı 0in altında olmayan birini bulabilirdik sanki

Koln bundesligaya çıksa bunu onlara sokabilir miyiz acaba seviliyor mu orda

Transfer etmeden önce bilenler basbas bagirdi: almayin bu herif müzmin sakat..

Bizim yönetim transfer konusunda resmen Galatasaray'a karsi calisiyor. Baska aciklamasi olamaz.

Geri
Üst Alt