#4 Joshua Ian Shipp

Cevap: #4 Joshua Ian Shipp

Shipp savunmamizin sigortasi diyebilirim. Hucumdada biraz daha etkili olabilse Mükemmel bir basketci.

Gordonu gördükten sonra koskoca bir hiç olduğunu bir daha anladım

Hocam sen iyimisin ya dediğine bak Allah aşkına.

Yarın Shipp, Gordon gibi oynarsa ''demekki yanılmışızmı'' diyeceksin ?

Hocam sen iyimisin ya dediğine bak Allah aşkına.

Yarın Shipp, Gordon gibi oynarsa ''demekki yanılmışızmı'' diyeceksin ?
Shipp bir sezonda veremediği performansı bir maçta verdi Gordon.Ücretleride hemen hemen aynı.Savunmadada hücumdada Gordon fersah fersah önde.Shipple aynı ücrete çok daha iyisi rahatlıkla bulunabilir

1 sezonda veremediği katkı rol oyuncusu olmasına rağmen 9 sayı ortalama ile oynaması mı? Veya takımın ribaunt-top calma kralı olması mı ?

Bence sen farklı birseyler bekliyorsun Shipp'den. Shipp'de o tarz oynamadığı için sürekli ona sallıyorsun.

Ama daha erken.

Bugün 3lük de attı. Komple bir oyuncu.

Şu adamı eleştirmeyin.Ayıptır,günahtır.Kısa olmasına rağmen kaç tane ribaund alıyor,savunması zaten kusursuz, +30 dk oynayacak kondisyona sahip,hızlı,güçlü.Şut benim için basketbolda çok önemli değil.Çabuk gelişebilecek bir özellik.Ömer Onan´ın 5´te 0 attığı günler dün gibi aklımda.

shippi eleştirmek yersiz artık ben shippten şut atmasını beklemiyorum savunma ribaunt mücadele yapsın yeterli takımdaki en iyi ribauntçu inanılmaz kuvvetli artık takımda şut atan çok isim var jaka songaila tutku ender gordon shumpert boş buldu mu zor kaçıran adamlar. shipp şutunu az geliştirse sadece boş şutları atsa bile avrupanın sayılı oyuncularından olur

Josh iyidir iyi.

Savunmanin sigortasi yine diyorum yine diyecegim.

Göndermemekle en doğru kararı vermişiz.

Ribaundlarla müthiş katkı verdi yine. Takımın zaten skor konusunda sorunu pek kalmadı. Sercan'ın söylediği gibi kalması çok iyi oldu.

Hücumu eksik olmasına karşın müthiş katkı veriyor iyi ki kalmış reis.

birde şu dış şutuna güvenerek atsa tam olacak ama her seferinde tereddüt yaşıyor

Hücumu eksik olmasına karşın müthiş katkı veriyor iyi ki kalmış reis.

Nasıl hücumu eksik yahu?Bize BBL sayı kralı olarak geldi,kolej kariyerindede skorerdi.Bizde verilen görev bambaşka olmasına rağmen 10 sayı ortalama ile oynuyor min.Sadece dış şutu zayıf.

shipp tamam iyidir hoştur defansını iyi yapar ama bazen adamı kanser ediyor.

[video=youtube;3stPwKF-DEw]https://www.youtube.com/watch?v=3stPwKF-DEw&feature=related[/video]

Son maçlarda takımın en iyisi bana göre. Kendini geliştirmeye devam ediyor, dış şutları biraz daha iyileşti, hızlı hücumlarda daha rahat gidiyor potaya.

Geri
Üst Alt