#40 Emin Bayram

Ileriye gönderdiği uzun paslar fena degil, onun disinda hiçbir özelliği iyi degil.

Sinirden dikkat etmedim ama Abdulkadir'in kacirdigi ve Emin'in kacirdiklari net temiz miydi?

Sinirden dikkat etmedim ama Abdulkadir'in kacirdigi ve Emin'in kacirdiklari net temiz miydi?

Sen zaten maci tam olarak iyi izlememissin Halil :)

Muslera icin, yedigi ilk gol onun hatasiydi. Kapattigi koseden vurus duzgun ve sert olsada yememesi gerekirdi. Basit bir gol.

Abdulkadir kim bilmiyorum ama Abdulkerim demek istedin sanirim. O pozisyonu ofsayt verdi hakem ki bence degil gibiydi ama sonucta kacirdi. Emin'in temizdi, baya baya kacti o gol ve galibiyet.

Kaleye o kadar yakın mesafeden hiçbir zaman havadan vurulmaz

bir topa anca bukadar kazmaca vurulur. kaçırılır mı o gol

Kornerden savunduğu bölgeye rahat 2 kafa topu geldi, 2sine de vuramayıp %100 gol pozisyonuna sebebiyet verdi. Stoper dediğin tek tük hatayla maçı tamamlar Emin de tam tersi hata sayısı kestiği topların 2 katı.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O son topu nasıl gol yapamadı, halen hayret ediyorum.

işin kötü yanı kader maçlarına emin ile çıkacağız.

Ross varken emin oynamamalı.
Berkan orta sahada oynasın sol bek emre Taşdemir olsun ama emin bayram defansta sıkıntı çıkarır.
Yusuf u alacağımıza Kaan Ayhan i almadık nelerle uğraşıyoruz.

Forvetlerimiz bile kaçırıyorlar öyle pozisyonları. O yüzden pek eleştiremem.
Ama yaptığı hataları çok güzel bir şekilde kapatabilirdi golü atsa.
Ben de eleştirmiyorum ama şaşırıyorum biraz. Evet atsa kahramandı şimdi. Heyecan yapmış olması muhtemel.

birazcık ayağıyla iyi pas yapması dışında hiç bir özelliği yeterli değil stoper oynaması için
Şu altyapı hayranlığına bitiyorum insanlardaki
Yetenekli hazır iyi adam olsun isterse Uganda’dan çıksın ister Florya dan banane?
Vasat bir yerli stoper kiralamak ilk işimiz olmalı eminden asla iyi stoper olmaz
Şu haliyle süper lig , 1. Lig filan oynaması sadece torpildir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gencse metehanda genç emin ise her maç defalarca hatalar yapıyor boluda oynar ama bizde imkansız
Bununla vakit kaybı yapmak yerine metehanda ısrar etsek keşke

bu kadar eksik yön gelişir mi emin değilim

potansiyeli düşük gibi geliyor bana

Geri
Üst Alt