#40 Emin Bayram

Yapilan elestirilerin orantisiz oldugunu dusunuyorum. Yaptigi hatalarin her biri icin, Marcao, Nelsson, Abdulkerim'den birden fazla ornek bulmak mumkun cok fazla uzaga gitmeden son 40 mactan. Hatalari var ve olucak. Sans vermeye degecek kadar yetenegi oldugunu gorduk maclarda. Gerekirse oynatma ihtimali yuksek bir superlig takimina 1 yil daha verir durumunu gozlersin. Yerli mecburiyeti devam ederse (ki soz konusu Galatasarayi durdurmaksa hic cekinmeden 4-5e cikarirlar) elin guclenir. 19 yasinda adamdan ne bekliyoruz bilemedim.

genç diye korumak zorunda hissetmeyin kendinizi, bu çocuk kötü bir stoper o kadar.

ben de çokça defa oynasın ne olacak diyordum ama yok yani gerçekten yetersiz oğlu yetersizmiş

ben ilk defa 2 maçtır alıcı gözle izliyorum

1-çok kolay pozisyonunu kaybediyor
2-hava toplarını uzaklaştırmayı bilmiyor
3-fizik olarak gerçekten çok kötü halde
4- tek hamleli

millet burada ahmetcanı falan bokluyordu ama ahmetcan bunun yanında van dijk kalır

kötüye kötü demeyi bilin. 19 yaşında diye savunuluyor bir de, futbolcu 2 hareketinden kendini belli eder, vasata alışmayı bırakın

yetersiz olduğu aşikar, bu sene gelişip evrilirse ne ala.

2-3 yıl GS kimseye sabretmez bu yaş grubunda.

formayı kaptığın an parlaman lazım.

Abdülkerime gözü kapalı güvendeydi okan hoca bu çocuğu atmazdı konya maçında zaten.

Demekki 2 yetersiz stoperimiz varmış

forma gir emin artık,abdulkerimi sola cekelim rahatlıkla.risk alma oglum ya topla oynayıp

Savunmacı olarak Metehan'ı Emin'in önünde görüyorum.

Savunmacı olarak Metehan'ı Emin'in önünde görüyorum.
Ama emin'in hayal ettirdikleri daha fazla. Metehan klasik eski donem stoperlerinden hamleli ve ayağı iyi olmayan bir oyuncu. Bence büyük takım stoperi de olamaz ayağını geliştiremezse ama emin biraz pozisyoj bilgisini gelistirirse cok rahat ilk 11'de oynar bizde.

Ama emin'in hayal ettirdikleri daha fazla. Metehan klasik eski donem stoperlerinden hamleli ve ayağı iyi olmayan bir oyuncu. Bence büyük takım stoperi de olamaz ayağını geliştiremezse ama emin biraz pozisyoj bilgisini gelistirirse cok rahat ilk 11'de oynar bizde.
Metehan yazın oynadığı ilk hazırlık maçı sonrası ayağı iyi diye de övülmüştü. Yanılıyor olabilir misin? Bu 1. özelliği olmasa da bana kötü gelmedi.

Metehan yazın oynadığı ilk hazırlık maçı sonrası ayağı iyi diye de övülmüştü. Yanılıyor olabilir misin? Bu 1. özelliği olmasa da bana kötü gelmedi.
Metehan altyapıdan çıktığı ilk dönemlerinde ayağı hiç yoktu. İskenderun'a kiralık gidip bizim riekerink yanında biraz geliştirmiş ama hala bizim gibi kulüplerin için yetersiz bir ayağı var. Düzenli süre bulursa bir süre sonra luyindama sendromu yaşatabilir bize. Benim düşüncem bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımların stoperlerinin ayağı iyi olmalı yoksa çok kilitleniyoruz topu defanstan çıkarırken.

Metehan altyapıdan çıktığı ilk dönemlerinde ayağı hiç yoktu. İskenderun'a kiralık gidip bizim riekerink yanında biraz geliştirmiş ama hala bizim gibi kulüplerin için yetersiz bir ayağı var. Düzenli süre bulursa bir süre sonra luyindama sendromu yaşatabilir bize. Benim düşüncem bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımların stoperlerinin ayağı iyi olmalı yoksa çok kilitleniyoruz topu defanstan çıkarırken.
Biz oyun kurmuyoruz ki geriden geçen sezon gibi. Nelsson'un da ayağı ve tekniği iyi değil. Burada olay Emin Bayram'ın savunmada rakipler için hamle şansı yaratması. Fizik olarak çok zayıf. Bunu gören rakip hoca da oranın üstüne oynuyor. Metehan da bunu sezmedim pek. Zaman gösterir doğruyu.

omuzlari biraz dar sanki bu da dengesini bozuyo ozellikle ikili mucadelede, akbaba da boyle. bi de yapisinda kiloya meyil var gibi bilmiyorum diri degil yani. daha genc bakalim

Biz oyun kurmuyoruz ki geriden geçen sezon gibi. Nelsson'un da ayağı ve tekniği iyi değil. Burada olay Emin Bayram'ın savunmada rakipler için hamle şansı yaratması. Fizik olarak çok zayıf. Bunu gören rakip hoca da oranın üstüne oynuyor. Metehan da bunu sezmedim pek. Zaman gösterir doğruyu.
Ama sonuçta rakipler bizim maçlarda kapanıyorlar bu durumda da sete oturup oyun kurulması gerekir. Ayağı çok iyi olmayan bir oyuncu için hata yapma olasılığını arttırır bu durum. Giresun maçında mesela abdülkerim'in ayağı iyi olmasına rağmen yaptığı hata gibi hatalar yapma potansiyeli yüksek. Ama fizik olarak ve şuanlık savunma becerileri emin'den daha iyi. Emin fiziğini geliştirir ve nelsson'u izleyip pozisyon alma becerilerini geliştirirse direk ilk 11 oyuncusu olur.

Geri
Üst Alt