- 12 Ocak 2013
- 48.811
- 56.278
- 4.128
İyiydi baya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vucut calimini her stoper yiyo,metehanda iyi degil o konuda.eren pasahani bekleyecegiz mecbur.en iyileri ocok kolay calım yiyor giresun becerikli olsa net olarak gol yedirmişti
metehanı önde görüyorum
2 kez cok kolay calım yedi ve stoperde degıl solu kapatıyordu yanlısVucut calimini her stoper yiyo,metehanda iyi degil o konuda.eren pasahani bekleyecegiz mecbur.en iyileri o
bugun nelsonuda etkisiz buldum cok bekledi rakibi kesici hamleleri yapmadıBen beğendim bugün nelson kadar oynadı hem de daha iyi dikine pasları var daha hücum yönünü düşünüyor oyunun şanssız biraz gol de atacaktır
Bence ozandan daha dengeli oynadı bugün ozan çok fuleli bir stoperdi tipi de düzgün güçlü fizikli iç sahada kritik müdahalelerde ön plana çıktı taraftar için de bir sevinç kaynağı olmuştu ama eminin bu takımda ön plana çıkması çok daha zor zaten ligin en az gol yiyen takımıyız
Torreira cikinca giresun daha cok geldi.savunmada borja sainzi,serginhoyu karsilamak zor.adamlar teknik2 kez cok kolay calım yedi ve stoperde degıl solu kapatıyordu yanlıs
Bence emin daha ön plana çıktı çünkü hep sağ kanattan geldiler diğer kanatta Boey resmen duvar ördü Emine çok iş düştü nelson çok rahattı o yüzden kendini lucio salıp çalım ata ata rakip sahaya daldı birkaç kezbugun nelsonuda etkisiz buldum cok bekledi rakibi kesici hamleleri yapmadı
Vay be çalım yedi haaaİyi oynadığı maçta bile 2 tane çok basit çalım yedi birinde bomboş kaçırdılar. Gol olmadığı için pek dikkat çekmedi.